Wellness Weekend

by | Dec 17, 2013 | Hyvinvointi, Kalastajatorppa, Luokittelematon, Wellness | 0 comments

Tapahtumarikas viikonloppu vierähti supernopeasti. Raakaruualla tuli herkuteltua sekä lauantaina, että sunnuntaina. Lauantaina osallistuin Maria Lönnqvistin ja Vilman Raw Experience raakajouluherkku- päivään ja sunnuntaina taas oli oma hyvinvointi-iltani Kalastajatorpalla. Oikein kunnon wellness weekend takana. 

Aina oppii jotain uutta, ja iloiselta Marialta sainkin hyviä vinkkejä raakailuun 🙂 Kannattaa käydä kurkkaamassa Marian nettivut, aivan ihania reseptejä. Ja Vilman blogissa on niin kauniita ja esteettisiä kuvia, sekä hyviä vinkkejä hyvinvointiin.Ensimmäisen kosketuksen raakaruokailuun sain Amsterdamissa, jossa kävin ensimmäisillä raakaruokakursseilla. Siellä pääsin mm. erilaisten smoothien, raakalasagnen ja jälkiruokien makuun, joka vain vahvistui New Yorkiin muuttaessa. Siellä mahdollisuuksia ja vaikutteita sai niin paljon, kuin vain ehti ottaa vastaan. Ja sieltä ostin myös Vitamixini 🙂  New Yorkissa nautin ensimmäiset raakapuurot, puddingit, superihanat kakut ja tutustuin myös raakaruokailun fine diningiin. Voi, kuinka ihania taideteoksia ruuasta voikaan saada aikaan. 

Raakaruokailu (ravintoloissa) on kuitenkin sen verran kallista, että kotona Vitamixillä testailin ahkerasti erilaisia reseptejä. Vaikka Vitamix onkin huomattavasti muita blendereitä kalliimpi, on se ihan omaa luokkaansa ja ehdoton, jos tekee paljon esimerkiksi pähkinäpohjaisia ruokia, kakkuja jne. Se on sijoitus, joka kestää vuosia. Itse käytän Vitamixiani päivittäin, ja se onkin tärkein kodinkoneeni!

Iso kiitos vielä kaikille sunnuntain hyvinvointi-iltaan osallistuneille ja Terveysmarketille. Hienosti veditte ensin kuulatunnin, vaikka viikonlopun väsymys painoikin jo jaloissa. Onneksi oli lämmin sauna ja raakaherkut odottamassa 🙂 Superfoodeista ja raakaruuasta olisi voinut keskustella, vaikka koko illan. Mukava ilta mukavassa seurassa 🙂

Lauantaina Tammikuun 25.päivä on seuraava hyvinvointipäivä, jota vietetään tällä kertaa Kaapelitehtaalla kello 10.00- 14.00. Silloin aiheena: “Mitä on detox? Smoothiet & Mehut.” Valmistetaan ja maistellaan mehuja ja smootheja, sekä käydään läpi mehustamisen ja smoothien eroja. Ja ensin tietenkin vedetään kunnon kahvakuulatreeni 🙂 Koko päivä 55€ (sis. alv). Ilmoittautumiset ja lisätietoja [email protected]


What a nice wellness weekend I had. Saturday I took part of Maria’s Raw Experience Day and on Sunday I had my own wellness evening at Kalastajatorppa. A different kind of xmas party! 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *