Aamulenkillä Uusissa Maisemissa

by | Sep 15, 2013 | Juoksu, Lifestyle, Luokittelematon, Treeni | 2 comments

Aamupalaa, juoksukamat päälle, pyörän päälle ja menoksi. Tästä alkoi aurinkoinen lauantai 🙂

1/2 Banaani, vetta ja Instant Cordyceps. Energiaa lenkille.


Alkuverryttelynä pyörällä Tapiolaan ja sieltä Elinan kanssa semipitkä juoksulenkki Westendin maisemissa. Westend on kuulatunneilta tuttu, mutta muuten olin aika ulkona kartalta. Kiva juosta uusissa maisemissa, hyvässä seurassa 🙂 

Asicset ne olla pitaa 😉
Lenkki sujui reippaasti (vaikka jalat tuntuivatkin tosi raskailta). Ilman Elinan seuraa tuskin olisin näin reippaasti ja pitkään juossut. Viimeisestä yli kympin lenkistä on aikaa jo yli 3kk- ja sen kyllä huomaa. 

Jos olet uusi juoksun parissa, tai jos muuten vain tuntuu, että juoksu ei oikein kulje, niin suosittelen juoksukaveria! Matka sujuu paljon rattoisammin ja pikku vaivatkin unohtuvat siinä samalla. Reilut 14 kilometriä meni melkein ihan huomaamatta  🙂 Kiitos Elina vetoavusta ja juttuseurasta 🙂 Kyllä tää tästä taas lähtee, kun saa taas pian tehdä intervallejakin.

Lenkin jälkeen maistui kookosvesi ja eilisellä reseptillä tehty smoothie 🙂
Loppupäivä vietettiin myös uusissa maisemissa, ihania herkkuja maistellen. Tästä tulossa ihan oma postaus 🙂 


2 Comments

 1. Anonymous

  Kuinka paljon syöt tuoretta pinaattia? Ryöppäätkö sitä jotenkin? Ja syötkö vain kotimaista vai syötkö myös esim. ruotsalaista? Postausehdotus: pinaatti ja pinaattisuuat.. =)

  Reply
  • Heidi

   Moikka,
   Syön tuorepinaattia noin 2 krt viikossa ja yleensä smootheihin sekoitettuna. Pinaatissa suosin aina luomua ja mielellään kotimaista, mutta joskus myös ruotsalaista. Tuore pinaatti sisältää paljon oksaalihappoa ja siksi sitä ei suositella kovin usein syötäväksi.

   Ryöpättyä pinaattia käytän silloin tällöin. Kiitos vinkistä! Tästä täytyy siis tehdä postaus 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *