Aamutreeniä & Kahvakuulaa

by | Sep 12, 2014 | aamutreeni, kahvakuula, Luokittelematon, Personal Training, Treeni | 0 comments

Huomenta! Päivä starttasi reippaasti käyntiin heti aamutuimaan- kello seitsemältä vedin jo ensimmäistä ulkokuulatuntia kaveriporukalle. Kauniit säät ovat suosineet meitä, eikä vielä kertaakaan ole tarvinnut perua tuntia huonojen ilmojen takia. 

Aamulla kellon soidessa 5.50 oli vielä aivan pimeää, sumuista ja kosteaa, mutta nopeasti sitä piristyy, kun lähtee reippaasti liikkeelle. Moni aamutorkkukin on innostunut aamutreeneistä, kun huomaa, kuinka energinen olo on treenin jälkeen. Monella tulee varmasti myös kiinnitettyä enemmän huomiota ruokavalion terveellisyyteen, kun heti aamusta aloittaa reippaasti. Treenin jälkeen harvoin tekee mieli syödä epäterveellisesti.

Ulkotreenejä vedän, niin omia kuin treenattavien kanssa, aina kun se vain on mahdollista. Viime vuonna vedimme ulkokuulatunteja Westendissä lähes läpi talven! Tietenkin on lajeja, joiden harrastaminen on mahdollista vain sisällä, mutta ne saavat odottaa talveen 😉 Jos ei muuta, niin hyödynnä työmatkat- pyöräile, kävele, juokse…

Ulkotreeneissä/ kotitreeneissä pärjää hyvin ilman apuvälineitä, oman kehon paino riittää, mutta jos haluat vielä enemmän tehoja treeniin on kahvakuula huippu apuväline. Ennen kahvakuulailun aloittamista on kuitenkin äärimmäisen tärkeää, että tekniikka on kunnossa. Aloita kevyellä kuulalla, naisille hyvä aloituskuula on yleensä 4-8kg, aiemmasta treenitaustasta riippuen.

Why Kettlebell?

* kokonaisvaltainen kokovartalotreeni

* lisää liikkuvuutta
* parantaa hapenottokykyä
* lihaskunto paranee
* tasapaino ja koordinaatiokyky paranevat
* lyhyessäkin ajassa tehokas treeni
* helppo tehdä missä vain

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *