Beach Booty & Hydration

by | Apr 11, 2014 | BeachBooty, Kuntosali, Luokittelematon, Treeni, TRX, Workout | 0 comments

Tällä hetkellä yritän ehtiä tekemään oman treenin n. 3-4 kertaa viikossa, joka vaihtelee aina salitreenistä, TRX:ään tai kahvakuulailuun. Toivottavasti pian vaihtelua treeniin tuovat myös juoksulenkit 🙂 Ja vaikka circuit-tyylisellä treenillä saankin hyvin sykkeet nousemaan, niin silti kaipaan juoksua, ja sitä vapauden tunnetta, kun voi kirmata pitkin metsäpolkuja. Säännöllinen jooga, venyttely ja hieronta toimivat hyvin kehonhuollossa. 

Yleensä treenaan heti aikaisin aamulla, sillä viikolla aikataulu on sen verran kiireinen, että omiin treeneihin ei myöhemmin ole aikaa. Viikonloppuisin treenaan nykyään harvemmin, sillä silloin lasten pelit, treenit ja muut aktiviteetit vievät helposti koko päivän. 

                                                Viikon Booty WorkOut:
                                                                                     (Lämmittely: soutua + TRX:ää )

1. Kyykky levytangolla ( pakaroiden ja reiden etuosan lihakset) + avustettu leuanveto
2. Maastaveto suorin jaloin tangolla (reiden takaosat, suorat selkälihakset ja pakaralihas) 
3. TRX Lunge + TRX Power Pull (kuvat alla)
4. Sumokyykky kahvakuulalla (jalat steppilautojen päällä) 
5. Pistoolikyykky TRX:llä (kuva alla)Välipalaksi kookosvettä ja Bounce, on the go! Treenin jälkeen onkin tärkeää kiinnittää huomio nesteytykseen. Nyt kun ilmatkin taas lämpenevät tarvitsee keho enemmän nestettä. 2-3 litraa vettä päivittäin olisi ihanteellisin, tietenkin aktiivisuudesta riippuen määrä voi olla myös suurempi. Helppo tapa saada tarvittava neste on kantaa vesipulloa käsilaukussa. Kookosvedestä ja sen hyödyistä voit lukea lisää tästä.

Lasipullo olisi tietenkin paras ratkaisu. Olen kuitenkin huomannut, että Lifefactoryn lasiset juomapullot ovat hyviä smootheille, mutta juomapullona se ei ole kovin toimiva. Isosta pullosta on hankalampi juoda ja vaikka pulloon vaihtaa toisenlaisen korkin (josta olisi helpompi juoda) ovat vedet ikävä kyllä vuotaneet monta kertaa kassiin. Vinkkejä toimivista vesipulloista?This weeks workout! Beach booty workout! I try to find the time to do my own workout 3-4 times a week. Right now it varies from between gym, kettlebell and TRX- workouts, but hopefully soon I am able to run again, fingers crossed! 

Now, when the weather is getting warmer again, it’s important to remember proper hydration. Easy way to get 2-3 litres of water/day, is to carry a water bottle in a handbag. Glass ones are probably the best ones, but mine is leaking so need to find a new one. 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *