IMG_8748 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_8749

Yksi “uuden vuoden lupauksistani” oli lukea enemmän. Kirjahyllyssä onkin vaikka kuinka paljon erilaisia kirjoja ja innostun helposti. Mutta jos alku on yhtään pitkäveteinen tai tylsäntuntuinen, niin kirja jää auttamatta vain yöpöydän koristeeksi. Huomaan myös, että on selkeitä kausia, jolloin luen paljon ja toisaaltaa taas kausia, jolloin en juuri lue ollenkaan. Hyvinvointi/treeni/kokkaus-kirjoihin tulee palattua tämän tästä, mutta varsinaisia romaaneja on tullut luettua huomattavasti vähemmän.

Yllättäen kirjahylly sai taas täydennystä hyvinvointikirjoista, mutta Fausto Brizzin “100 Onnen Päivää” kuulosti heti sen verran mielenkiintoiselta, etten voinut olla ostamatta sitäkin. Kirja kertoo miehestä, jonka syöpä on edennyt jo niin pitkälle, että hänellä on enää vain 100 päivää jäljellä. Päiviä ja vuosia saattaa mennä ohitse kuin huomaamatta, ja vasta “tuomion” saatuaan sitä alkaa toteuttamaan asioita, joita oikeasti haluaa tehdä- ja ennen kaikkea niiden ihmisten kanssa, joilla oikeasti on väliä. Kirja, joka saa lukijan todellakin ajattelemaan.  “Mitä sinä tekisit, jos sinulla olisi sata päivää jäljellä?”

Yöpöydällä juuri nyt:

Fausto Brizzi: 100 Onnen Päivää

Aki Hintsa: Voittamisen Anatomia

Kaisa Jaakkola: Hyvän Olon Hormonidieetti

Virpi Mikkonen: Kiitos Hyvää Pikaruokaa

P.S Fit-lehti uudistuu! Ensi viikolla ilmestyvässä numerossa uusi entistäkin raikkaampi ilme ja paljon mielenkiintoisia juttuja- mukaan lukien allekirjoittaneen kotitreeni 😉 

Heidi xoxo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *