Huomenta ja aurinkoisia terveisiä Kööpenhaminasta! Eilen saavuimme tähän kauniiseen kaupunkiin pikavisiitille, vain 24:ksi tunniksi, mutta paljon ehdimme nähdä jo yhdessä päivässä. Keskusta on suhteellisen pieni ja helposti käveltävissä. 

Mikä mahtava löytö olikaan tämä aivan ihana raakaruoka baari, 42 Raw (Pilestraede 32), jonka ihan sattumalla löysin Googlettamalla Köpiksen kasvis/raakaruokaravintoloita. Matkoilla yritän löytää kivoja ja terveellisiä ruokapaikkoja, joista haen inspiraatiota ja ideoita omaan keittiöön. 

Tarjolla aamupalalle oli niin mehuja kuin smootheja, puuroa, cashewjogurttia raakagranolalla sekä täytettyjä leipiä. Valinnan vaikeutta, sillä kaikki näytti niin taivaallisen hyvältä. Täällä voisin syödä, vaikka joka päivä! Delish!

Tällä kerralla päädyin kuitenkin vihermehuun, cashewjogurttiin sekä mantelimaitocappucinoon. Ihania makuja ja nappi valinta, vaikka ystävän avocadoleipä ja pojan mansikkasmoothie toivat myös veden kielelle. Nälkäkin tosin oli kova aikaisen aamulennon jälkeen. 
Good morning and sunny greetings from beautiful Copenhagen! What a nice surprise was this amazing raw food cafe 42 Raw at Pilestraede 32. 

4 Comments

 1. Tiinuska

  Ihania kuvia! Olen itse lähdössä kuukauden päästä Barcelonaan ja eniten odotan…noh, hyvää ruokaa 🙂 Haluan kerrankin vähän selvitellä hyviä paikkoja etukäteen, joskin haluan jättää tilaa myös sattumalle ja intuitiolle!

  Reply
  • Heidi

   Kiitos ja ihanaa matkaa! Barcelona on todella ihana kaupunki, jossa yhdistyvät ranta- ja kaupunkielämä.

   Kannattaa tsekata muutama kiva paikka, jotka haluaa testata ja muuten mennä fiiliksen mukaan.

   Heidi

   Reply
  • Tiinuska

   Niinpä! Onko sinulla sattumoisin suositella jotain kivoja paikkoja Barcelonassa? 🙂 ja heh, Köpis-postaustesi myötä se taisi päätyä mun matkailun bucket listalle, jonka tänään blogissakin julkaisin 🙂

   Reply
  • Heidi

   Viime Barcelonan reissusta on sen verran kauan, että paikat ovat varmasti vaihtuneet jo moneen kertaan :D, mutta Ramblalla oli ainakin ihana tori, jossa myytiin ihania smootheja, mehuja ja hedelmiä. Niitä tosin varmasti löytyy joka paikasta! Kannattaa myös testailla paikallisia ruokia, kala on ainakin varmasti ihanan tuoretta. Jotenkin en usko siellä olevan raakapaikkoja…

   Köpis on kyllä ihana ja sopivan lähellä. Lentojakin saa tosi halvalla, kun on ajoissa liikkeellä. Matkustaminen on niin ihanaa, onneksi uusia matkoja on jo tiedossa 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *