Early bird catches the worm…

by | Jun 4, 2015 | Aamupala, Lifestyle, Luokittelematon, Ruokavalio | 0 comments

kuva 3 kuva 1 kuva 4

 

Hyvää huomenta! Täällä aikainen lintu on nauttinut auringonnoususta ja aamupalasta jo aamu puoli viidestä lähtien! Poika lähti pelireissulle Hollantiin, enkä enää sen jälkeen saanut itsekkään unta. Ulkona on aamuisin niin valoisaa, ettei tiedä paljonko kello on. Nautin kyllä muutenkin hiljaisista aamuista ja tykkään hääräillä kaikessa rauhassa omiani. Monesti olen saanut tehtyä päivän toimistotyötkin alta pois ennen kuin lapset heräävät.

Olen luonnostaan aamuvirkku ja kaipaan aamiaista heti silmät avattuani. Tämä tosin oli harvinaisen aikainen aamupala jopa omalla mittarillani, mutta myöhäisten iltatöiden jälkeen olen seuraavana aamuna supernälkäinen. Eilen illalla, Pickalan kahvakuula- ja joogatuntien jälkeen, olin kotona nippa nappa ennen yhdeksää, eikä niin myöhään tee enää mieli syödä kuin jotain pientä. Edellisen päivän tähteet ovat silloin parasta.

Aamupalalla tänään viimeiset chiavanukkaat tuoreella mangolla, 1/2 verigreippi ja paahdettu leipäpala avocadolla ja kirsikkatomaatilla. Kahvia on viime aikoina mennyt luvattoman paljon…

 

“You’re only here for a short visit. 

Don’t hurry, don’t worry.

And be sure to smell the flowers along the way.” –Walter Hagen

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *