Eating with your eyes…

by | May 10, 2015 | Aamupala, Hyvinvointi, Luokittelematon, Ruokavalio | 4 comments

Juuri nyt istuskelen parvekkeella, ihastelen kukoistukseen puhkeavaa luontoa ja nautin viimeisiä banaanipannukakun palasia. Mansikka maistuu ihanan makealta ja pakastemustikoiden sijaan lautasella on vaihteeksi pensasmustikoita. Odotan jo kesää ja tuoreita kasviksia, marjoja ja hedelmiä. Värikkäät ruuat ja kaunis kattaus houkuttelevat, ja ovat jo puoli ruokaa. En ole ollenkaan askartelijatyyppi, mutta ruokia tykkään väkerrellä ja asetella kauniisti- otin sitten kuvia tai en.

kuva 3 kuva 4 kuva 1

Banaanipannukakut: 1/2 kypsä banaani ja 2 kananmunaa. Vatkaa ja paista miedolla lämmöllä kookosöljyssä. Tarjoile turkkilaisen jugurtin ja marjojen kanssa <3

Flunssa pitää tiukasti otteessaan, ja ulkoilu taitaa tänäänkin jäädä tähän terassille. Herätessä oli vieläkin hieman lämpöä. Harmittaa kieltämättä, jos HCR jää nyt väliin. Kahden vuoden tauon jälkeen olen odottanut tapahtumaa koko kevään. No, sairaana ei voi urheilla ja onneksi HHM on sitten kesäkuun alussa. Eikä kannata vielä maalata piruja seinille, sillä kaikki on vielä mahdollista. Ja onneksi juoksuja tulee uusiakin- itse asiassa vaihtoehtoja on vaikka kuinka paljon! Ensimmäisenä mieleeni tulevat HHM 6.6, Paavo Nurmi Marathon 27.6, Vierumäki Trail Marathon 27.6 ja Run for Goodin Forssan Suvi-ilta 13.6 sekä Hämeenlinnan kaupunkimaraton 25.7… ja tietenkin Espoon 1/2 maraton jne. Valinnanvaraa siis kyllä on.

Ja oikein ihanaa äitienpäivää kaikille ihanille äideille- etenkin omalleni <3

kuva images

Heidi xx

4 Comments

 1. -Sanna

  Hyvää äitienpäivää ja pikaista paranemista! 🙂

  Reply
  • Heidi

   Kiitos samoin Sanna 🙂
   Eiköhän tämä tästä ohi mene, kiitos 🙂

   Heidi

   Reply
 2. ingrid

  Voih, pikaista paranemista, tosin jos kuumetta on, niin ei auta kuin sairastaa kunnolla. Ja ihanaa äitienpäivää!!!

  Reply
  • Heidi

   Kiitos paljon Ingrid, ja samoin 🙂
   Eiköhän tämä tästä ja eipä auta muu kuin levätä, kiitos 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *