Energiaa, Endorfiineja ja Hyvinvointia Kalastajatorpalla 11.10

by | Sep 19, 2013 | Hyvinvointi, Lifestyle, Luokittelematon, Treeni | 3 commentsTervetuloa Hyvinvointi-iltaan Kalastajatorpalle 11.10 kello 17-20! 

Mikä onkaan parempi tapa aloittaa viikonloppu, kuin viettää perjantai-ilta treenin ja hyvinvoinnin parissa, hyvässä seurassa Kalastajatorpalla? Ilta alkaa kello 17.15 kahvakuulatunnilla kauniissa merimaisemissa ja jatkuu tästä syvävenyttelyillä. Treenin jälkeen siirrytään saunalle, jossa mahdollisuus peseytyä, saunoa ja uida. Ilta jatkuu hyvinvointi/ravitsemusluennolla ja smoothie demolla. Illan aikana nautitaan smoothien lisäksi myös muita terveellisiä välipaloja. Hinta 50e/henkilö (sisältää koko illan ohjelman, saunat ja smoothiet/välipalat). Ilmoittautuminen [email protected] (ilmoittautuminen on sitova).

P.S. Pikkujoulukausi lähestyy kovaa vauhtia. Oletko kaveriporukkasi kanssa kyllästynyt siihen perinteiseen juhlimistyyliin? Kaipaatteko kenties jotakin, josta tulee oikeasti hyvä olo? Räätälöin mielelläni juuri teille sopivan ohjelman- mahdollisuuksia on paljon! Lisätietoja ja tarjouksia [email protected].
3 Comments

 1. Anni

  Hei vautsi !! Nyt rupes kiinnostaa :))
  En oo aikasemmin käyny kuulatunneilla mutta se ei varmastikaan haittaa ja sulta löytyy sopivaa lainaan? 🙂

  Reply
  • Heidi

   Moikka Anni,

   Ilman muuta mukaan vain, ja lainakuulia saatavilla. Kannattaa ilmoittautua ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti! Voit laittaa mulle sähköpostia [email protected]

   Reply
  • Anni

   Mutta mulla tuliki tällöin töitä, höh ! 🙁
   Nauttikaa kaikki muut !!!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *