Good Morning Sunshine

by | Mar 17, 2014 | Aamupala, Lifestyle, Luokittelematon, Ruokavalio | 0 comments
My favorite meal of the day 🙂 Varsinkin viikonloppuisin, kun saa rauhassa nauttia aamupalasta ja lukea päivän lehden… Tai oikeastaan koko viikon aikana lukematta jääneet lehdet! 


Chiapuddingin päällä tällä kertaa tuoretta mangoa. Tuore mango on hyvä A-, C- ja E- vitamiinin lähde, joka mm. pitää immuunijärjestelmän terveenä ja vahvana. Ja ennenkaikkea mango maistuu hyvältä. Mango on parhaimmillaan silloin, kun hedelmä on hieman pehmeä. Harmittavan usein kaupassa mangot ovat kivikovia ja kypsyminen kotona saattaa kestää päiviä.
Päivän mehun tein porkkanasta, appelsiinistä ja inkivääristä. Inkivääri mm. kiihdyttää pintaverenkiertoa, vähentää turvotusta, lievittää vatsavaivoja ja taistelee flunssaa vastaan.  Tykkään inkiväärin vähän jopa polttelevasta mausta, mutta kannattaa aloittaa käyttö maltillisesti- maku voi aluksi tuntua todella vahvalta. Mehuun; 3 appelsiinia ja 4 isoa porkkanaa, laitan noin 2 x 2 cm palasen inkivääriä. Myös chiapuddingissa on pala inkivääriä antamassa extra potkua.

We had a curious guest trying to get in too 🙂 
My favorite meal of the day, especially on weekends. Freshly squuesed orange/carrot/ginger juice, chiapudding with fresh sliced mango and some lemon/ginger tea. 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *