Great News!

by | Dec 11, 2013 | Juoksu, Lifestyle, Luokittelematon, Treeni | 6 comments

Kuva on viime talvelta, mutta kuvaa hyvin tämän hetkistä fiilistä! Magneettikuvien tulokset saavat vähemmästäkin hymyn nousemaan huulille 🙂 “Tibian hohkaluu on siistiytynyt ja periostaalinen turvotuskin on hävinnyt luun rasitusmuutosten parantumiseen sopien”. Cant’ be happier! 

12 viikkoa juoksematta. Tuntuu näin ajateltuna pitkältä ajalta, mutta nopeastihan se aika lopulta meni, eikä nyt sentään ihan paikallaan tarvinnut istua. Hätä keinot keksii; uimassa ja salilla kävin sitäkin ahkerammin. 

Heti magneettikuvien jälkeen palkitsin itseni pienellä juoksulenkillä. Kevyt 6 kilometriä. Ei haitannut edes lumipyry ja hirveä vastatuuli. Muutenkin juoksen mieluummin sateella tai kylmässä kuin paahtavassa helteessä. Sää ei ikinä ole ollut tekosyy- tai jos on, niin hyvin harvoin. Hyvältä tuntui juoksu, eikä kuntokaan ole tainnut ainakaan pahemmin laskea, sen verran kevyesti jalka nousi. Todennäköisesti tauko teki keholle vain hyvää. Nyt pikku hiljaa lisään ohjelmaan jalkatreeniä ja maltillisesti kevyitä lenkkejä, 2-3/viikossa näin alkuun. TRX on hyvä apuväline myös loukkaantumisista toipuessa. Sen avulla teinkin jo viikonlopulla tehokkaan jalkatreenin, josta postausta tulossa loppu viikolla. Vieläkin pakaroissa tuntuu! 

HCR here I come 🙂  

First pic is from last winter, but mirrors so well my state of mind right now. I had such a great news from MRI, there’s no sign of stress fracture in my shinbone. 12 weeks running break was more than needed and I had time to heal. 

Now I can slowly add some strength training and easy running, maybe twice or three times/week. Last weekend I already did some leg workout with TRX. It’s such a great tool to use, especially after injuries. Later this week I will post a leg workout with TRX. 

HCR, here I come!

6 Comments

 1. Hanna

  Mahtava juttu! 🙂 Nyt vaan maltilla eteenpäin, niin se HCR todellakin kutsuu 😉

  Reply
  • Heidi

   Kiitos Hanna 🙂
   Todellakin maltilla! Kevyesti pikku hiljaa. Less is more- mentaliteetilla.

   Heidi

   Reply
 2. Maikku

  Aivan mahtavia uutisia, joululahja vähän etukäteen!

  Reply
 3. -Sanna

  Loistavaa, oon niin iloinen sun puolesta! 🙂

  Reply
 4. Suvi

  Loistavaa! Eikä varmaan tarvitse toivottaa edes malttia juoksun aloitukseen, kun taidat hallita tuon ihan itsekin. 🙂

  Reply
 5. Heidi

  Kiitos Maikku, Sanna ja Suvi 🙂

  Olen kylla tosi iloinen, etta jalka on nyt kunnossa 🙂 Pikku hiljaa taas kuvioissa kavely- ja juoksulenkit. Maltilla mennaan.

  Mukavaa viikkoa 🙂

  Heidi

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *