Helppoa Lounasta

by | Jan 4, 2014 | Lounas, Luokittelematon, Resepti, Ruokavalio | 0 comments

Kylläpä on niin harmaata ja pimeää. Kovasti tekisi mieli hiihtämään, mutta saadaankohan lunta koko talvena? Englannissakin oli kylmempää… kuvien ottaminenkin on haastavaa, kun valoa on niin vähän. Ei anneta pimeyden haitata. Raitis ilma piristää kuitenkin aina- satoi tai paistoi 🙂Tässä kuitenkin päivän lounasta: munakasta kasviksilla 🙂 Nopea, helppo ja terveellinen lounas. Tarvitset vain: kaksi luomu kananmunaa, parsakaalia, baby pinaattia, 5 kirsikkatomaattia, punasipulia ja avocadoa sekä oliivia-tai kookosöljyä paistamiseen. 

Riko munat kippoon ja ripottele sekaan hieman hyvälaatuista suolaa ja mustapippuria. Paista pannulla pienellä lämmöllä. Samalla laita toiselle paistinpannulle (voit tehdä kaikki myös yhdellä pannulla) hieman vettä ja pilkotut parsakaali, anna kypsyä kannen alla. Laita vettä pannulle vain sen verran, että se haihtuu parsan kypsyessä. Lisää pannulle hieman öljyä ja pinaatti. Kuullota hetki. Lisää kasvikset, halkaistut tomaatit, punasipulia ja avocado munakkaan päälle. Nauti 🙂 Can’t believe how dark it’s been all day outside. Would so badly go for skiing, but not sure if there will be any snow this winter. Well, never mind. Here’s my easy, quick and healthy lunch from today.

Veggie omelet! You only need 2 eggs, broccoli, baby spinach, 5 cherry tomatoes, red onion and some avocado + olive-or coconut oil. Yummy! 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *