Hyvinvointia ja Motivaatiota

by | Sep 16, 2013 | Arvontaa, Hyvinvointi, Luokittelematon, Motivaatio | 25 comments

                                                        
                                Primary Foods:

Nutrition

Exercise
RelationshipsSpiritualityNyt sinulla on mahdollisuus voittaa ihana tuotepaketti Terveysmarketilta, joka sisältää Coco Vin Kookosöljyä 1000ml, Marjamixiä, Pahkinämixiä, TrailMixiä ja Ashwagandha yrttijauhetta (arvo noin 60e)!! 

Rekisteröidy blogin julkiseksi lukijaksi ja käy kommentoimassa …


Mikä tai mitkä asiat saavat sinut voimaan hyvin? Ja mikä motivoi sinua liikkumaan?

… niin olet mukana tässä upeassa arvonnassa! 


Terveysmarket haluaa tarjota kilpailun ajan (7.10 asti) myös -10% allennuksen normaalihintaisista tuotteista teille blogin lukijoille! Kampanjakoodi HELLU79 aktivoituu tilauslomakesivuilla.

*postaus tehty yhteistyössä Terveysmarketin kanssa25 Comments

 1. Laura

  Mikä saa minut voimaan hyvin? Urheilu ehdottomasti! Mutta yhtä tärkeässä asemassa ovat sosiaaliset suhteet, kehon huoltaminen, lepo sekä runsas ja monipuolinen ravinto :)Mikä sitten motivoi liikkumaan? Se hyvinvoiva ja energinen olo, minkä endorfiiniaalto saa aikaan. Lisäksi liikkuvat ystävät, mielekkäät lajit ja oma kehittyminen tottakai :)Nyt vaan peukut pystyssä tuotepaketin kanssa 😉

  Reply
 2. Aino-Iita

  Hyvinvoinnin takaa hyvät ihmissuhteet, liikunta ehdottamasti ja se että saa nykyään niin paljon lukea monipuolisia kirjoja/BLOGEJA/artikkeleita aiheesta mikä suunnattomasti kiinnostaa eli hyvinvointi. 🙂
  Noin viikko sitten löysin blogisi ja lottovoiton löysinkin, ihanaa luettavaa 🙂

  Reply
 3. Oona

  Minut saa voimaan hyvin läheiset ihmiset, päivittäinen opiskelu, liikunta ja meren läheisyys. Tarpeeksi vettä ja hyvää ruokaa niin on hyvä olla 🙂

  Reply
 4. Haltiakummi

  Hyvinvointiani ovat hyvien ihmisten läsnäolo, onnellinen ja turvallinen ympäristö, riittävä lepo sekä tunne siitä että olen hyvä ja tärkeä. Liikkumaan minua motivoi voimistuminen ja paremmin jaksaminen 🙂

  Reply
 5. -Sanna

  Terveellinen ruokavalio ja kaikenlainen liikunta rauhallisesta kävelylenkistä koiran kanssa menevämpään jumppaan. Ihana olo sen jälkeen. Unohtamatta lepoa ja venyttelyä.

  Ja tietenkin laatuaika perheen ja ystävien kanssa. Ja lomareissut. Siinäpä ne tärkeimmät mun hyvinvointiin 🙂

  Reply
 6. Sufina T

  Aloitin vuosi sitten ratsastuksen uudelleen 10 vuoden tauon jälkeen. Se on motivoinut minua liikkumaan ja elämään muutenkin terveellisemmin. Tajusin, että jos en itse ole fyysisesti hyvässä kunnossa en kehity ratsastajana ja häiritsen vain hevosta jos en jaksa pitää kroppaani “kasassa”. Hevosten takaisintulo elämääni on vaikuttanut myös psyykkiseen puoleeni: se on tuonut tasapainoa elämääni. Ja harrastan myös muutakin kuin hevosia: juoksen, pyöräilen, lenkkeilen ja harrastan koiran kanssa!

  Reply
 7. Lia

  Positiivisiin asioihin keskittyminen saa voimaan hyvin ja motivaatio liikuntaan löytyy ku harrastaa sellaisia lajeja, joista pitää (:

  Reply
 8. Marika

  Karvainen personal trainer ja näkyvät tulokset saavat minut liikkumaan. Itsensä voittaminen, haastaminen antaa mielelle töitä! Ihana blogi sinulla, Hellu!

  Reply
 9. Suvi

  Mä voin hyvin, kun asiat on tasapainossa. Kun saan tehdä niitä asioita, mistä nautin, jaksan myös panostaa sellaisiin juttuihin, mitkä ei välttämättä kiinnosta niin paljon. Motivaatio liikkumiseen tulee jo selkärangasta – treenin jälkeinen euforia, hyvät ystävät, hyvä musiikki, muutokset omassa kropassa ja ennen kaikkea oman pään kasassa pysyminen. Ei liikuntaa –> kiukkuinen ja rasittava ämmä. Liikunta on yksi syy asioiden tasapainossa pysymiseen, mistä kommenttini aluksi mainitsinkin.

  Reply
 10. Elina

  Minut saa voimaan hyvin tasapaino elämän eri osa-alueiden välillä. Suhde omaan itseensä, ystäviin ja parisuhteen hyvinvointi, toisaalta taas opiskelu, valmistuminen tulevaan ammatttin, ammattiminän löytäminen ja samalla “oman paikkansa löytäminen maailmasta”, toisten auttaminen. Tärkeää on myös itselleni hyvä kasvisruokavalio ja urheilu, erityisesti pidän juoksemisesta ja pyöräilystä!

  Reply
 11. Cirrada

  Hyvinvointia saan seuraavista asioista: ihmissuhteet, terveys, ruoka, liikunta, kesä, aurinko, itsensä haastaminen

  Reply
 12. Sanni

  Kyllä eniten omaan hyvinvointiin vaikuttaa tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä. Vapaa-ajalla paljon liikuntaa, hyvää, terveellistä ja monipuolista ravintoa, ihmissuhteiden ylläpitoa, riittäviä yöunia ja välillä kaikesta niistä irtautuminenkin tuo lisää hyvinvointia!

  Reply
 13. Sanni

  Omaan hyvinvointiin vaikuttaa riittävä vapaa-aika työn ohella. Vapaa-ajan täytyy sisältää hyvää, monipuolista ja terveellistä ravintoa, riittävää (hiki)liikuntaa, ihmissuhteita, sopivasti yöunta sekä kaiken ohella myös irtautumista arjesta pienten irtiottojen avulla!

  Reply
 14. Anonymous

  Itselläni hyvinvointiini vaikuttaa eniten se, että työ ja huvit ovat tasapainossa ja että minulla on tunne, että elämäni on hallinnassa. Tarvitsen sopivasti vapaa-aikaa raskaasta työstä, jotta ehdin ladata akkuja harrastusten, rakkaiden läheisten ja parhaiden ystävieni seurassa. Täysillä energiavarastoilla jaksaa tiukemmatkin työrutistukset. Parhaimmat liikuntamotivaattorini ovat oma halu kehittyä harrastuksissani, ihanat treenikaverit ja upeat valmentajat/opettajat/mentorit.

  -LauraP.

  Reply
 15. zeepra

  Liikunta, hyvä yleiskunto, ystävät, perhe. Elää päivän kerrallaan stressaamatta tulevasta

  x_unrated at hotmail.com

  Reply
 16. maruska

  Posiitivinen ajattelutapa, suunitellemalla päivästä sellaisen ettei liian kiire pääse tulemaan. Myös syömällä monipuolisesti ja terveellisesti ja pitämällä oman terveyden kunnossa.

  Ystäviä, perhettä unohtamatta jotka ovat iso voimavara. Liikunnasta saa extra energiaa, mutta se on vain yksi osa. mariestrange(a)hotmail.com

  Reply
 17. FaerieS

  Minut saa voimaan hyvin iloinen arki, positiivinen ote asioihin, ympärilläni olevat rakkaat ihmiset, hyvä ruoka ja liikkuminen. Haluan huolehtia omasta hyvinvoinnistani ja sitä kautta saada myös lähellä olevat ihmiset voimaan hyvin.

  Minua motivoi liikkumaan se hyvän olon tunne, mikä liikunnasta tulee. Itsensä ylittäminen on joka kerta yhtä upea asia. Ajatusten vauhdikas virtaaminen liikkuessa on parhautta, moni mieltä vaivannut asia on selvinnyt juuri liikunnan parissa.

  [email protected]

  Reply
 18. Tanja

  Tosi monet asiat vaikuttavat hyvinvointiin, mutta tärkeimpiä varmasti ovat hyvä (oikeanlainen) ruoka, liikunta ja LEPO. Välillä pitää tosin vetää ne sokeriöverit ja löhöillä vaan. 😉 Perhe-ja ystäväsuhteiden tärkeyttä ei voi myöskään unohtaa. <3

  Motivaation saan tuloksista. Alkuun, esim raskauden jäleen kun olo on raskas ja voimaton, tulokset tuntuu parempana ja virkeämpänä olona. Pian tuntuu jo housut löysiltä ja kohta salin peilissä näkyykin jo häivähdys lihaksista, jotka oli hetkeksi kadotettu. Ei kun lisää vaan! 🙂

  Reply
 19. Teija

  Olen huomannut, että oikeasti voin hyvin vain, jos viihdyn itseni kanssa. Silloin on parempi ihminen lähimmilleen ja jaksaa touhuta eri askareissa; töissä, kotona, harrastuksissa. Oma nahka tuntuu parhaimmalta kun paino, ravinto ja liikunta on kohdilllaan. Valitettavasti tämä hetki ei ole sellainen. kaiken ei tarvitse olla täydellistä. Niiden ei-niin-miellyttävien juttujen kanssakin on aivan eritavalla voimaa painia, kun tykkää itsestään 🙂

  Motivaatio liikkua on välilä kateissa. Oma peilikuva ja äksyily muille muistuttaa siitä, että pitäisi käydä enemmän tuulettamassa aivoja urheilun parissa.

  Reply
 20. Soikku

  Minulle hyvä olo tulee liikunnasta, levosta, sosiaalisista suhteista ja hyvästä ravinnosta. Liikkumaan minua taas motivoi sen jälkeen tuleva hyvä olo. 🙂

  Reply
 21. M

  Minut saa voimaan hyvin liikunnan, levon ja ravinnon pyhä kolminaisuus 😉 Toki kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttaa moni muukin asia, mutta nuo kolme ovat ne peruspilarit. Henkiseen hyvinvointiin vaikuttaa olennaisesti mm. välit läheisten kanssa ja oma taloudellinen tilanne.
  Liikkumaan minua motivoi siitä saatava energinen ja hyvä olo, sekä jaksaminen arjessa.

  Reply
 22. Johanna

  Kuten monella muullakin, hyvän olon tuo tasapaino: Treeniä, ruokaa, töitä, perhettä, ystäviä, lepoa, arkea, juhlaa…

  Reply
 23. Ilokseni

  Hyvinvointi tulee kokonaisuudessaan kaikista elämän perusasioista: ihmissuhteista, terveydestä, työ/opiskelutilanteesta, raha-asioista, asuinpaikasta. Liikkumaan minua motivoi parempi kunto ja jaksaminen.

  Reply
 24. Sanna S.

  Minut saa voimaan hyvin liikunta. Minut saa voimaan hyvin myös perhe, (kunnossaoleva) parisuhde, ihanat lapset, mukava työ sekä ihanat kaverit. Vaikka aina saa tasapainoilla ajankäytön kanssa, että saa riittämään ajan jokaiseen asiaan. Liikkumaan minua motivoi liikunnan jälkeinen hyvänolontunne sekä tieto siitä että pysyn kunnossa liikkumalla. Tässä vastaus tiivistettynä. 🙂

  Reply
 25. Salla Tolonen

  Enemmän kuin koskaan aiemmin, hymyily ja nauraminen, sekä aamulenkki saavat minut voimaan hyvin. Innoituksen kuunteleminen ja seuraaminen ihmissuhteissa, muiden auttaminen ja kuuntelu saa oman sydämen ja mielen rauhoittumaan. Syksyn kaunis luonto, oman energiatason lisääntyminen ja mielen kirkkaus, sekä mahdollisuus ilmaista itseä saa minut liikkumaan.

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *