Ihana Aamu ja Onnen Hetkiä

by | Mar 21, 2015 | Hyvinvointi, Lifestyle, Luokittelematon, Uncategorized | 4 comments

Eilen perjantaina vietettiin kansainvälistä onnellisuuden päivää. Onnellisuuden päivä on YK:n lanseerama teemapäivä, jolla pyritään keskittämään huomiota onnellisuuden ja hyvinvoinnin tärkeyteen. Mitäpä, jos keskittyisimme onnellisuuteen ja hyvinvointiimme joka päivä?

 “Happiness is not something you postpone for the future;

it is something you design for the present.” -Jim Rohn

 

Tänään onnea oli… Herätä auringon nousuun. Tehdä aamukävely metsäpoluilla ja kerätä kevään ensimmäiset pajunkissat. Ravita kehoa lämmittävällä mustikka/inkivääri-smoothiella Pikku Paratiisissa. Asiakastapaamisen jälkeen istua valmiiseen ruokapöytään ja nauttia miehen valmistamaa ruokaa ja ihan olla vain 🙂

Pienet asiat tekevät elämästä suuren ja omilla valinnoilla voimme vaikuttaa onnellisuuteemme. Onni on tässä ja nyt, ympärillämme- onnellisuus ja hyvinvointi ei ole suoritus.

kuva 1 kuva 3 kuva 2 kuva 4 kuva 5 kuva 2 kuva 3

 Onnellista & Hyvinvoivaa päivää- ihan joka päivä!

Heidi xx

4 Comments

 1. Mia

  Mukava uusi tuttavuus tämä blogisi. Pakko kysyä, että millaisella ohjeella teet banaaniletut, kun ovat niin luohkean näköisiä. Its eolen kokeillut kerran ja epäonnistui aikalailla.

  Reply
  • Heidi

   Moikka Mia,
   Oi, kuinka kiva kuulla 🙂
   Banaaniletuihin laitan 2 kananmunaa, 1 pieni kypsä banaani ja 1 rkl chian siemeniä, jotka ajan blenderissä kuohkeaksi vaahdoksi. Uskoisin, että juuri blenderillä ajo takaa lettujen kuohkeuden 🙂 Chian siemenet eivät ole välttämättömiä. Paista pannulla kookosöljyssä miedolla lämmöllä.

   Terveisin Heidi

   Reply
   • Mia

    Kiitos! Taytyy kokeilla heti tanaan, jos saan tuolla ohjeella letut pysymaan kasassa :).

    Reply
    • Heidi

     Eipä kestä 🙂 Toivottavasti sait onnistumaan 🙂

     Heidi

     Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *