Iltalenkki & Silvoplee

by | Feb 12, 2014 | Lifestyle, Luokittelematon, Ravinto, Ravintolat | 2 comments

Näissä kauniin sumuisen utuisissa maisemissa taittui kevyt iltalenkki eilen illalla Lauran kanssa. Vaikka lunta satoikin yön aikana lisää, olivat kadut melko märkiä. Menivätkö talven hiihtokelit jo ohi? 

Lenkin jälkeen suuntasimme testaamaan Silvopleen uudistetun ravintolan, joka sijaitsee Toinen Linja 7:ssa. Kaunis, tilava ja värikäs kasvisruokaravintola, jonka buffet notkui toinen toistaan ihanampia kasvisherkkuja- valinnan vaikeutta. Silmät söivät ehkä enemmän kuin napa veti 😉 Kannattaa ehdottomasti käydä testaamassa, jos olet näillä kulmilla. 

Tarjolla oli myös ihania raakaherkkuja, jotka tosin jäivät seuraavaan kertaan, mutta alkuun maistui sitruuna/ inkivääri/ aloe vera- shotti, joka mm. taistelee flunssaa vastaan ja auttaa ruuansulatuksessa. Tuntuu, että flunssaa ja oksennustautia on tällä hetkellä paljon liikkeellä. 

2 Comments

 1. Tiinuska

  Oi mä olen jo pitkään halunnut mennä tutustumaan Silvopleehen! Tästä sainkin siihen inspistä 🙂 Mua on alkanut kiinnostaa raakaruokatouhut viime aikoina, ja olen alkanut tutustua aiheeseen kotikeittiössäkin pikkuhiljaa 🙂

  Reply
  • Heidi

   Suosittelen! Ihana paikka ja oikein hyvää ruokaa 🙂

   Raakailu tuo kivaa vaihtelua ruokavalioon ja niin ihania herkkuja 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *