Juoksulenkkiä & Aamupuuroa

by | Jul 16, 2013 | Aamupala, Juoksu, Luokittelematon, Treenit | 0 comments

Pitkästä aikaa eilen aamulla lähdin aamulenkille, tarkoituksena testailla jalkaa. Kuuden aikaan aamulla vedin lenkkarit jalkaan ja lähdin kiertämään läheistä lampea. Reilut 7kilmometriä taittui luonnon rauhassa ja kauniissa maisemissa. Maasto on sopivan vaihtelevaa; välillä puikkelehditaan kapeita polkuja ja välillä juostaan hiekkatiellä.

Jalka kesti yllättävän hyvin ja matka taittui ilman kipuja. Nyt on kuitenkin aloitettava lenkit maltillisesti, ja siksi tänä aamuna jätin aamulenkin väliin, vaikka hinku metsään olikin kova. Lenkin sijasta kävin aamu-uinnilla. Raikas aloitus päivälle. 

Aamu-uinnin jälkeen maistui luomu kaura/tattaripuuro, jonka keitin veteen. Lopuksi lisäsin puuroon vielä hieman mantelimaitoa tuomaan kermaisuutta. Päälle kanelia, mehiläisen siitepölyä (joka on hyvin auttanut siitepölyallergiaani!), hampunsiemeniä, 1/3 banaania, mustikkaa ja muutama saksanpähkinä. Niin hyvää 🙂

Näillä lähtee päivä hyvin käyntiin 🙂 
P.S Tänään olisi tarkoitus tehdä pientä lähiseutumatkailua ja käydä ainakin läheisellä luomutilalla. Innolla odotan, mitä sieltä löytyy! 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *