Just Do It, Funtional Training!

by | Feb 18, 2014 | Functional Training, Luokittelematon, Treeni, Videopostaus | 0 comments

Toiminnallinen harjoittelu on tehokas treenimuoto ja sopii etenkin niille, jotka eivät ehdi treenata salilla kuin lyhyen ajan. Jo lyhyessä ajassa saat nimittäin tehtyä reilusti energiaa kuluttavan ja sykkeitä nostavan treenin- tehoista tinkimättä! Muutenkin suosin treeneissä mieluummin laatua kuin määrää- less is more. Mutta aina ei siis kuitenkaan vedetä sata lasissa, vaan pyritään mahdollisimman monipuoliseen harjoitteluun. 

Alla olevalla videolla oleva penkkipunnerrus+ keskivartaloliike on tällä hetkellä oma suosikkini (sama liike kuin viime viikon salitreenissä!). Samalla kun rintalihakset tekevät työtä on myös keskivartalo aktivoituna. Sykkeet nousevat varmasti ja hikikarpalot nousevat otsalle! Kiinnitä huomio alaselkään ja aktivoi vatsalihakset vetämällä napaa kevyesti kohti selkärankaa. Toista liike 3x 15. (Huom. painoja ei kannata ladata yhtä paljon kuin normaalisti penkkipunnerrukseen!) 

 Functional training is a great way to have an effective workout in a short time. This one is my favorite exercise right now! #justdoit!


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *