Aqua no potable! 
Tämä huomattiin vasta valokuvasta, mutta vatsavaivoilta säästyttiin, vaikka vettä meni ainakin litra.

Vielä pieni paluu Espanjaan ja loman toiselle pyöräretkellä, jolla suuntasimme kauniiseen Casaresin valkoiseen kylään. Aivan ihana pikku kylä, joka sijaitsee ylätasangolla, noin 300metrin korkeudessa, lähellä Sierra Bermejaa, jonne vaelsimme keskiviikkona. Kaikki kylän talot olivat vitivalkoisia- vain upeat värikkäät maalaukset ja kukat koristivat terasseja ja ikkunalautoja. Tunnelmallinen kylä, jossa jokainen varmasti tunsi toisensa. 

Pyörämatka kylään oli taas yhtä nousua, mutta aivan upeat maisemat jälleen kerran. Kyllä tuntee itsensä pieneksi ympärillä kohoavien maisemien keskellä. Henkeä salpaavat näkymät. Parasta matkoilla ovatkin elämykset ja uudet paikat. Mielettömiä muistoja ja kokemuksia, joita ei auton kyydistä välttämättä huomaa.

Puolivälin “krouvissa”, Venta Victoriassa, pidimme pienen tauon ja ihastelimme kaunista maisemaa- ylväänä kohoavaa Sierra Bermejaa.
Matkaa kertyi tältä reissulta reilut 35 km. Oikein ihana retki taas kerran ja paljon upeita muistoja niin mielessä kuin valokuvina. Asunnolla odotti ihana lounas;  kanaa, kvinoaa sekä runsas salaatti makeista tomaateista, avocadosta, mozzarellasta, pähkinöistä ja vuonankaalista. Kyllä kelpaa 🙂 

Back to Spain and to our second bike ride. Such a beautiful views again on our way to small town called Casares. Casares is all white town close to Sierra Bermeja. 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *