OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kevät on siivouksen aikaa. Talvivaatteet lähtivät viikonlopun aikana vintille ja kaapit saivat muutenkin perusteellisen uudistuksen- vaatteet, joita en ole viimeisen vuoden aikana käyttänyt saivat lähteä, joko myyntiin tai kierrätykseen. Turha säilöä kaapeissa tavaraa, jota ei ole vuoteen tarvinnut. Vintilläkin on paljon vuosien varrella kertynyttä tavaraa, joiden olemassaoloa en edes muista… Senkin suursiivous edessä lähiviikkoina.

Vaatekaappien siivouksen ohella kävin läpi myös lenkkarivaraston, joka on vuosien varrella kasvanut melkoiseksi- laskin, että eteisen kaapissa oli 15 paria omia treenitossujani! Pari kassillista lähti heti kierrätykseen! Hyviä tossuja kaikki, mutta jalkaan kuitenkin valikoituu aina ne suosikkitossut. Toki juoksussa vaihtelen kolmea neljää paria maaston ja lenkin mukaan.

Ja sattuipa muuten sopivasti! Stadiumeissa, ympäri maan, on nyt huhtikuun ajan menossa “Runcare & Reactivate” juoksukenkäkeräys. Ehjät ja puhtaat lenkkarit lähetetään hyväntekeväisyytenä Tansaniaan LiiKe Ry:n toimesta. Vaikka omat tossut tuntuisivatkin käytetyiltä ja loppuun juossuilta, on Tansaniassa tarve edelleen suuri. Maaperä siellä on todella kuiva ja lenkkarit kuluvat todella nopeasti. Sen huomasin itsekin reilun vuoden takaisella hyväntekeväisyys matkalla- parin viikon reissun jälkeen lenkkarien nauhat olivat esimerkiksi hyvin hauraat ja lopulta katkesivat kokonaan.

 

DSC_3849 DSC_3777imageIMG_1112 IMG_1065 IMG_1070

 

Heidi xoxo

2 Comments

 1. Lulu Lemon

  Kiitos motivaatiosta! Omasta lenkkarihyllystä löytyi “vain” 13 paria lenkkareita maastojuoksuun, kisoihin, pitkiksille, citykäyttöön ja vauhdikkaampin treeneihin… Kuusi paria lähti saman tien pitkälle matkalle kohti Tansaniaa ja kengät päätyvät varmasti ihmisille, jotka tarvitsevat lenkkareita kipeämmin kuin minä 🙂

  Reply
  • Heidi

   Moikka,
   Ja kiva kuulla 🙂 Vanhoista tossuista ei raaskisi luopua, kun ulkoapäin ne eivät kuitenkaan näytä satojenkaan kilometrien jälkeen vielä niin nuhjuisilta… Siksi niitä kertyy helposti melkoinen kokoelma kaappeihin. Hyvä tehdä kuitenkin silloin tällöin pientä kaappien siivousta ja sunkin tossut varmasti menivät vielä hyvään käyttöön 🙂

   Terkuin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *