OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kyllä kelpasi tehdä etätöitä eilisellä lennolla Venetsiasta Tukholmaan. Uskomattoman kauniit maisemat ja tuntui kuin vuorenhuiput olisivat olleet aivan käsin kosketeltavissa. Tuonne on joskus vielä päästävä hiihtämään.

Nyt kuitenkin taas paluu arkeen ja seuraavat kolme päivää ovatkin täyteen buukattuja lyhyemmän työviikon takia. Liikkuvan ja spontaanin elämäntyylin rinnalla tykkään kuitenkin, että arki on suunniteltua, tasapainoista ja niitä rutiinejakin tarvitaan. Tavallista ja turvallista arkea, muttei välttämättä kuitenkaan tylsää. Itsehän kuitenkin voi omalla asenteellaan vaikuttaa, millaiseksi sen oman arkensa tekee.

 

“The difference between earning a good living & living a good life, is enjoying what you do.” 

-Ritu Ghatourney

 

Heidi xoxo

2 Comments

 1. -Sanna

  No on todellakin mahtavat maisemat! Vuorista puheen ollen kun oon katsonut Huippujengiä niin nostan sulle hattua vieläkin korkeammalle. Huh kuinka kovaa hommaa vuorelle kiipeäminen on.

  Me päästään myös reissuun vkonloppuna kun lapsilla on ensimmäinen kisamatka ulkomaille ? Ei naapurimaata kauemmaksi mutta kuitenkin. Täällä alkaa jännitys jo nostaa päätään!

  Reply
  • Heidi

   Moikka Sanna,
   Eikö olekin mahtavat! Vuorille olisi taas kova hinku… Mulla onkin jäänyt nyt muutama jakso katsomatta. Toivottavasti näkyvät vielä Katsomossa.

   Ihanaa viikonloppua! Eikö olekin ihanaa ja niin kivaa lastenkin puolesta. Meillä olisi taas parin viikon päästä Puolan matka tiedossa, mutta täytyy katsoa pääsenkö töiltä irtautumaan 😉 Oikein mukavaa viikonloppua koko perheelle 🙂

   Terkuin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *