Maanantai Smoothie & Kuulumisia

by | Aug 26, 2013 | Lifestyle, Luokittelematon, Resepti, Ruokavalio | 4 comments
Viikko lähtee hyvin käyntiin smoothiella! Tällä kertaa banaanit olivat loppu, eikä ollut aikaa lähteä kauppaan. Niinpä laitoin banaanin tilalle avocadoa, joka tuo smoothiin samanlaisen kermaisen maun.

                                                Maanantai Smoothie

                                                                       1/2 Avocado
                                                                         Mustikoita
                                                                           Tyrniä
                                                                         Pinaattia
                                                                      1 tl Hunajaa
                                                                     1 tl Spirulinaa
                                                                         1tl Chiaa
                                                                  Mantelimaitoa/VettäVihdosta viimein viikonlopulla sain raahattua itseni lääkäriin ja verikokeisiin. Tuomio oli molemminpuoleinen paha poskiontelontulehdus. Melkein jo kahden viikon lepo ja kaikki kotikonstit on nyt testattu, ja nyt tätä hoidetaan sitten antibiooteilla. Viime antibioottikuurista onkin vuosia! Muuten elämä jatkuu normaalisti töiden parissa, mutta omat treenit ovat nyt pannassa ainakin siihen asti, että lääkkeet alkavat tehota. Loppuviikolle on suuria suunnitelmia, mutta nähtäväksi jää pystynkö ne toteuttamaan.


Jotain positiivistakin lääkärikäynniltä; nimittäin hemoglobiini oli jopa 130! Hemoglobiinini ei ole koskaan ollut näin hyvä. Raskausaikana mentiin pahimmillaan alle sadan. Voisikohan maitotuotteiden vähentämisellä olla vaikutusta? Maitotuotteet nimittäin heikentävät raudan imeytymistä. Raudanpuute ilmenee usein esimerkiksi väsymyksenä ja anemiana.


Nyt kun urheilupuolella on hiljaista, niin keskitytään sitten ravintoon 🙂 

4 Comments

 1. Sari

  No harmi! Pikaista paranemista. Hyva, etta sait laakkeet vaivaan.
  Makin olen ollut kipea Suomesta lahdosta asti, sain siella myos jonkun pahan flunssan. Tama on jo 3. viikko, mutta se alkaa selvastikin nyt parantua, viela on vahan tukkoisuutta, mutta muuten ok. Olen kaynyt joogassa ja vahan lenkillakin. Hot jooga auttaa mielestani, mutta vain siina tapauksessa, etta ei ole kuumetta.
  Tsemppia,
  Sari

  Reply
 2. Heidi

  Moikka Sari,

  Kiitos, kylla taa tasta jo helpottaa 🙂 Taalla taitaa olla paljon nyt flunssaa liikkeella, tosi moni on sairaana. Kannattaa ottaa tosi varovasti ennen kuin lahtee treenaan, ettei vaan tuu mitaan jalkitautia.

  Kiva kuulla, etta voit jo paremmin. Mukavaa viikkoa 🙂

  Heidi

  Reply
 3. Sarpukka

  Täällä myös antibiootit käytössä, kun jostain sain korvatulehduksen riesakseni. En millään niitä haluaisi syödä mutta pakkohan se on, kun korva on niin kipeä, ettei yöllä saa nukuttua 🙁

  Toipumisia!

  Reply
  • Heidi

   Voi ei… toi korvakipu on kylla tosi inhottava. Aivan kamala sarky :s. Mulla oli kerran Amsterdamissa asuessa korvatulehdus ja silloin ma vaadin (vaikka yleensa en halua kayttaa mitaan laakkeita!) itse kolmen viikon karvistelyn jalkeen antibiootit. Siella ei anneta antibiootteja kuin aarimmaisessa tilanteessa. Ja siis hyva niin, mutta rajansa kaikella. Tsemppia ja koita jaksaa 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *