Mökkijumppaa vol.1

by | Dec 28, 2013 | Kotitreeni, Luokittelematon, Treeni, TRX | 0 comments

Omia treenipostauksia toivottiin, ja niitä nyt sitten tulee 🙂 Vettä sataa ja lumesta ei ole tietoakaan, mutta huono ilma ei ole este treenamiseen, just an excuse! Jos kotitreenaaminen kiinnostaa, niin suosittelen hankkimaan kotiin kahvakuulan, jumppapallon tai vaikkapa TRX-narut. Alennusmyynnistä saattaa nyt löytyä jumppatarvikkeita paljon halvemmalla. Koko kuntosalia ei tarvita, vaan esim kahvakuula tai trx-narut riittävät, eivätkä ne edes vie paljon tilaa. Usein varsinkin isommat laitteet, jotka vievät paljon tilaa, jäävät alkuhuumam jälkeen varastoon pölyttymään. Kannattaa käydä muutamalla kahvakuulatunnilla tai ottaa PT:n kanssa tapaaminen ennen kuin aloitat yksin treenaamiseen, ja varmistaa, että tekniikka on kunnossa. 

Tässä tapaninpäivän pika TRX-treeni, jossa käydään läpi yläkropan lihakset sekä keskivartalo ( vatsalihakset tekevät tosin työtä jokaisessa TRX- liikkeessä). 
TRX- High Row
TRX- Mid Row
TRX Biceps Curl joka toinen kierros…
… ja TRX T Fly joka toinen.
Single Leg Chest Press
Chest Press (triceps)
Atomic Push Up

Jokaista liikettä 15 toistoa ja kierroksia tein 5. Loppuun tein vielä erikseen punnerrukset ja vatsalihakset. Atomic push up on yhdistelmäliike lankku + punnerus + crunch, ja ihan supertehokas liike. Näitä ei tarvitse montaa tehdä, kun jo tuntuu! Mitä mieltä olette muuten näistä videoista? Onko hyötyä? Niin ruusut kuin risutkin ovat aina tervetulleita blogin kehityksen kannalta. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille 🙂 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *