Naisten Kymppi- kompressiosäärystimiä ja ex tempore juoksu

by | May 27, 2014 | Juoksu, Juoksutapahtuma, Lastensairaala, Luokittelematon, Motivaatio, Naisten Kymppi, Zeropoint | 4 comments

Sunnuntaina juostiin Naisten ja Tyttöjen Kymppi enemmän ja vähemmän hikisissä fiiliksissä. Mittari hipoi varmasti lähemmäs +30 astetta ja nestettä olisi ehdottomasti pitänyt tankata paljon enemmän. Itse olin aikeissa mennä tapahtumaan ainoastaan myymään Zeropointin säärystimiä lastensairaalalle, mutta pienen yllytyksen jälkeen kävin puoli tuntia ennen lähtöä jälki-ilmoittautumassa. 

Juoksu kulki hyvin kuumuudesta huolimatta- fiilistelin tunnelmaa ja räpsin matkalla valokuvia 🙂 Oli kiva huomata, ettei kunto ole 8 kuukauden juoksemattomuuden jälkeenkään ihan hirveästi päässyt laskemaan. Omista ennätyksistä ollaan vielä kaukana, mutta niitä nyt tuskin tavoitellaan ihan lähiaikoina. Tällä hetkellä olen iloinen jo siitä, että pystyn juoksemaan sen pari kertaa viikossa. Nautin jokaisesta askeleesta, ja yritän keskittyä vieläkin enemmän juoksutekniikkaan.
                      Matkalla tapasin paljon niin vanhoja kuin uusiakin tuttavuuksia- Elina ja Jenny

Tapahtuma keräsi taas paljon juoksijoita ja Zeropointin myyntipisteelläkin oli vipinää. Run for Good- tyttöjen kanssa päästiin tavoitteeseen- yli 4000€ kerättiin säärystimistä ja saman verran osallistumismaksuista uudelle lastensairaalalle! Mahtavaa! Seuraava hyväntekeväisyysjuoksu juostaan heinäkuussa Vierumäellä, Pullukka Run 1/2 maraton ja pikkupullukka 6,5 km! Kaikki mukaan! 


4 Comments

 1. Suvi

  Hei huikeeta, että jalka kestää jo tällaiset juoksut! Kivaa!

  Reply
  • Heidi

   Tosi huippua! Ei mitään tuntemuksia (negatiivisiä) jalassa, mutta tämä viikko onkin sitten ollut juoksulepoa. Vielä mennään tosi iisisti, max 2 lenkkiä viikko. Mitä sun jalalle kuuluu?

   Heidi

   Reply
  • Suvi

   Kuulostaa fiksulta! Mun jaloille ei kuulu edelleenkään kovin hyvää. Ei niillä nyt ainakaan mihinkään juosta. Parhaina päivinä jo kävellään..

   Reply
  • Heidi

   Voi, ikävä kuulla 🙁 Tsemppiä ja toivotaan, että parantuu pian.

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *