Paivan huipennus!

by | Jan 5, 2013 | Lifestyle, Luokittelematon, Nyc, Treenit | 6 comments

Huh! Olipa rankka viikko… onneks on nyt takana ja viikonloppu voi alkaa! Eiliset tentit meni hyvin, ja seuraavat on onneks vasta huhtikuussa… Eihan tentteja voi laittaa tammikuun alkuun, kun lomamoodi on viela paalla! 

Terveysintoilu jatkuu… Crazy Sexy Kitchen on ollut kovassa syynissa, viela tosin selailu asteikolla, mutta viikonlopun aikana olis tarkoitus testata ainakin muutamaa juttua… Taa lehtikaalisalaatti ainakin nayttaa super hyvalta! Jaakaappi on taynna kaikkea vihreaa ja terveellista eli lahtokohdat on ainakin hyvat. Parempi, kun jattaa herkut kaupanhyllyille ettei ole kiusauksina sitten kotona!

Siina samalla join B-meal vihreaa
mehua, spirulinalla terastettyna!

Huomenna mulla olisi ollut 10K Central Parkissa, joka nyt muitten kiireitten takia jaa juoksematta… Ei se mitaan, loppukuussa on se puolikas! Ja taalla on niin kylmakin, ettei haittaa ollenkaan. Eilen oli -6C, ja taalla se tuntuu tuulen kanssa vahintaan -15C! Ainakin mun mielesta… Nytkin istun villasukat jalassa peittoon kaariytyneena. Yksinkertaisista ikkunalaseista tuuli suorastaan puhaltaa sisalle ja lammityskin on mika on … Hrrrrrrr 

Tanaan kuitenkin ehdin aamupaivasta salille. Sain treenata ihan yksin, koko sali oli taysin tyhja! Taa on huippu juttu, koska sali on niin pieni ja painoja vain rajoitettu maara! Neljan liikkeen sarjoja kiertotreenina! Koko kroppa sai kunnon raakin reilun tunnin ajan. 

Kehtaa jopa ottaa kuvan 😉


Mutta mika parasta… tanaan oli hierontapaiva! Viikon kohokohta! Tassa ihan meidan lahella on Spa, jossa saa kylla ihan parhaat hieronnat! Mistaan nautinnollisesta relax-hieronnasta ei ole kyse, vaan sattuu ihan tajuttomasti. Mulla on niska/hartiaseutu niin jumissa, ettei oo tosikaan… tuntuu ettei venyttelyt enaa tehoa. Hieroja kertoikin, etta “body follows mind”, niinpa, vahan on turhan hektista meno aina valilla!

6 Comments

 1. Hansu

  Onnea hyvin menneistä tenteistä ja ihanan rentouttavaa viikonloppua!
  Onneksi pääset kiireisen viikon jälkeen hierontaan, vaikka ei se sillä hetkellä nautinto ole, muttta myöhemmin 🙂
  Mulla on kanssa joka paikka niin tukossa, että pitäs päästä ranka aukaisemaan fyssarille, mutta työajat/ matkat nyt sattuu niin etten pääse, minäkin varasin huomenna hierojan, mutta se nyt ei tähän minun rankaani auta, mutta jos nyt hieman saisin helpotusta. Mulla varmaan vetää hiihto nyt ihan tukkoon, joko hiihdän väärin tai sitten se näin alkuun ei tuo kroppa vaan pysy oikeassa asennossa ja hyvässä paketissa.

  Reply
  • Hellu

   Kiitos! Ja samoin sullekin!

   Mulla niskajumit alkoi just silloin, kun aktiivisesti hiidin kilpaa… Ylakropan asento, ja kova rasite hartioille… Ja sitten tietysti lapsien kantaminen huonoissa asennoissa, ja paletti on valmis! No ei muuta kun saannollista hierontaa, venyttelya ja stressin minimointia! 🙂

   Reply
 2. -Sanna

  Hih, mullakin oli eilen hierontapäivä. Todella kätevää, että ystävä on fyssari ja vieläpä kävelymatkan päässä :))

  Ihme, että sali oli tähän aikaan tyhjillään, tammikuussa yleensä puoli maailmaa aloittaa uuden terveellisen elämän 😉 Se into valitettavasti monella lopahtaa alkuunsa.

  Reply
  • Hellu

   Yay! Ma voisin kayda hierojalla vaikka joka paiva! Sattuu, mutta sit se kuitenkin rentouttaa…

   Joo, taa meidan talon sali on aina aamupaivisin ihan tyhja. Aikaisin aamulla ja iltaisin on sitten enemman trafiikkia. Mutta totta, pari viikkoa jaksetaan huhkia, ja sit se loppuu ja palataan vanhoihin tapohin…

   Reply
 3. Sarpukka

  Tuo on kyllä luksusta, kun pääsee yksin treenailemaan. Munkin kaupallinen sali on usein aamuisin tyhjä. Kunnon aamutreeni yksin on päivän aloituksista paras!

  Reply
 4. Hellu

  Jes! Taalla on tosiaan niin rajoitutesti kasipainoja, etta yritan ajoittaa kaynnit aamupaiviks, kun on hiljaista! Tanaan kavin aamulla juoksumatolla juoksemassa, ja siella oli 8 tyyppia! Onneks oli juoksupaiva!

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *