Tehokas Torstai 🙂

by | Aug 9, 2013 | Kuntosali, Lifestyle, Luokittelematon, Treenit | 2 comments

Yhteisen aamulenkin jälkeen suuntasimme Hannan kanssa vielä salille tekemään pitkästä aikaa kunnon salitreeniä liikepareilla. Jokaista liikeparia teimme neljä kierosta ilman taukoja. Leuanvetoa & syväkyykkyä, penkkipunnerrusta, maastavetoa & etuheilautusta kahvakuulalla. Lopuksi vielä kunnon vatsasetti erilaisilla rutistusvariaatioilla. Ja kyllä, treeni tuntui juuri niin rankalta kuin pitikin. Hiki lensi! 
treenin jalkeen on helppo hymyilla 🙂
jalat on useimmiten enemman tai vahemman mustelmilla milloin pyoran
tai kuulien kantamisesta…

Iltapäivä sujui uusien asiakkaiden ravinto-ohjelmia, salitreenejä ja tapaamisia suunnitellen. Onneksi “toimiston” voi näin aurinkoisina päivinä tarvittaessa “siirtää” myös ulkotiloihin, vaikka rannalle 🙂 

Illalla kävin vielä testaamassa puistojoogaa Mäkelänrinteessä. Ihana Vinyasa tunti auringonlaskiessa. Ja mikä parasta, tytär kavereineen pääsi myös mukaan joogailemaan! Kummitädin koira ja omat jumppailut tosin veivät voiton. 

Myöhäinen nopea & helppo dinner pojan futistreenien jalkeen: parsakaalisalaatti kesäkurpitsalla, aurinkokuivatulla tomaatilla ja parmesanilla. Lisäksi super helppoa tomaattista tonnikalakastiketta. 


Yhtä tehokas on tulossa tästäkin päivästä! Aamu alkoi reippaalla lenkillä kovan ukonilman jälkeen. Taivas oli vielä harmaa, mutta meri peilityyni ja niin kaunis. Kaikkialla oli vielä aivan hiljaista. 
Tästä päivä jatkuu treenattavan kanssa  kahvakuulailun merkeissä ja jatkuu samaa rataa 🙂 Illalla vielä joogaa “onnellisen Jaskan” Vinyasa tunnilla ja sitten onkin ihana aloittaa viikonloppu.  Viikonloppu onkin täysin vapaa, mutta sujuu kuitenkin sporttisissa merkeissä – mites muutenkaan 🙂 Tällä kertaa itse tosin ihan vain kannustajana ja penkkiurheilijana! Välillä näinkin. Kivaa viikonloppua 🙂

2 Comments

 1. Sari

  Kiitos aivan mahtavasta ja tehokkaasta privaatista kahvakuulatunnista! Istun parhaillaan kotisohvalla taalla kaukana. Taytyy myontaa, etta keho (etenkin jalat) ovat olleet viimeiset 2 paivaa niin kipeina, etta hyva kun kavelemaan on pystynyt 😉
  Huomenna paluu arkeen ja hot joogaan!
  Mukavaa viikonalkua sinne!
  Pidetaan yhteytta, s

  Reply
 2. Heidi

  Eipa kesta Sari ja oli tosi kiva vihdoin nahda ihan livena 🙂

  Hyva, etta treeni meni perille 🙂 Ensimmaisten kahvakuulatreenien jalkeen, varsinkin sumokyykkyjen ja askelkyykkyjen jalkeen kropassa tuntuu.

  Tsemppia syksyyn ja ollaan yhteyksissa.

  Heidi

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *