OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvät kävelykengät ovat matkoilla must! 

Seuraava reissu on jo aivan ovella ja pakkailut pikku hiljaa käynnissä. Huomenna matkustan pojan kanssa pitkäksi viikonlopuksi Lontooseen. Sisäinen matkanjärjestäjäni alkoi heti suunnitella ohjelmaa ja googletella uusia treeni- ja ravintolapaikkoja- etenkin, kun pojalla on omat turnauskuviot ja ”joudun” viettämään kolme päivää omassa seurassani 🙂 Tosin aivan yksin en siellä tule olemaan, Lontoossa kun asuu paljon vanhoja ystäviä ja dinnereitä onkin sovittu jo lähes joka illalle. Melkein ilmoittauduin jo sunnuntaiselle Wimbledonin puolikkaallekin, mutta lopulta päätin jättää sen väliin. Kivempi mennä tällä kerralla fiiliksen mukaan ilman aikatauluja. Ystävien kanssa, kun ei tiedä, mitä keksitään.

Vuosien varrella olen kehittynyt melkoisen hyväksi pakkaajaksi! Käsimatkatavaroilla pärjää pidemmänkin reissun, kunhan vain hieman miettii etukäteen, mitä reissussa haluaa tehdä ja millaista säätä on kohteeseen luvattu. Omasta matkalaukustani löytyy cityvaatteiden lisäksi AINA myös treenivaatteet- olipa kohde, mikä hyvänsä. Etenkin uusiin kaupunkeihin on mukava tutustua lenkkeillen.

Hyvät kävelykengät ovat kaupunkireissujen ehdoton must. Päivisin kuljen useimmiten mukavissa tennareissa, joissa jaksaa kävellä vaikka koko päivän. Illalla jaksaa sitten vielä kulkea korkkareissakin 🙂

Yhdistele vaatteita toisiinsa. Samat farkut toimivat niin päivä- kuin iltamenoissakin- vaihda vain yläosa ja tennarit korkkareihin. Pakkaa mukaan vaatteita, joissa viihdyt.

Minimoi kauneudenhoitotuotteet ja käytä testereitä sekä matkapakkauksia. Sephorasta olen aikoinaan ostanut pikku puteleita, jotka täytän käytössä olevilla tuotteillani. Matkan ajaksikaan ei tarvitse luopua vakkarituotteista. Tälle reissulle testereitä on tosin kertynyt niin paljon, että nyt aion ottaa mukaan vain niitä ja samalla testailla uusia rasvoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edelliseltä hotellireissulta jääneet pumpulit ja vanupuikot, Essen putsareita ja kookosöljyä meikinpoistoon, Mia Höytön päivävoide, luottohajuveteni Chanelin Change (20ml), shampoo ja hoitoaine, Less is Moren hiuslakka ja Madaran deodorantti. Näillä pärjää jo pitkälle. Hiusharjankin on minikokoa! 

 matka OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottavasti Lulu Lemonilta ja Swetty Bettyltä ei löydy liikaa ihania juttuja- muuten paluumatkalla saattavat kilot ylittyä 😉

Heidi xoxo

2 Kommentit

  1. Ansku

    Huippua ja aktiivista reissua sitten vain 🙂

    Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *