Treeniä matkoilla?

by | Jan 22, 2014 | Kuntosali, Luokittelematon, Matkustaminen, Treeni | 0 comments

Oh yes! Matkoilla ammennan uusia juttuja ja ideoita, niin omille tunneille kuin treenattaville, ja omiinkin treeneihin. Tämäkin tunti Riikassa oli latviaksi, mutta hyvin pysyin mukana vaikken ymmärtänyt sanaakaan. Aina oppii jotain uutta. Matkailu avartaa ja samalla yhdistyy työ ja huvi 🙂 

Riikassa sain siis kutsun testata Kaspar Ozolinsin metabolizer tuntia DCH Studiolla (Kaspar on ennestään tuttu TRX- koulutuksesta Vierumäeltä), ja ilman muuta otin kutsun vastaan. Tehokkaalla intervallitunnilla yhdistyivät lihaskunto ja cardio. Tehokasta treeniä lyhyillä palautuksilla. Hiki tuli, vaikka hypyt jätinkin jalan takia väliin. 

Sali on oikein valoisa ja avara, ja siellä vedetään tunteja aina TRX:stä joogaan. Suosittelen, jos olet matkalla Riikaan. Osoite on Zeminata 2B, Riga. Lomallakin voi treenata- kielimuurista huolimatta 🙂 Ja nopeasti sitä oppi ainakin numerot 🙂 Harmi, että TRX- tuntien aikataulu ei sopinut omaan ohjelmaan. 


Exercising when traveling? Oh yes! I always get new ideas and inspirations when abroad. Here in Riga, I visited DCH Studio and tested Kaspar Ozolin’s metabolizer class, which was mix of cardio and weight training. A really good and effective whole body workout class. (Kaspar is an international TRX trainer, so I knew him already from Vierumäki.) 


The studio is luminous and spacious. And they have a wide range of classes from TRX to yoga. I can highly recommend to try their classes, if you are traveling to Riga 🙂 The address is Zeminata 2b, Riga.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *