Ulkotreenien paluu!

by | Mar 21, 2016 | Hyvinvointi, Luokittelematon, Personal Training, PT, Ulkotreeni | 0 comments

IMG_0298 IMG_0297

 

Viime viikolla siirryimme treenattavien kanssa taas ulkotreeneihin. Ihan mahtavaa. Mikään ei ole sen parempaa kuin viettää koko päivä raittiissa ilmassa. Kyllä illalla uni maistuu! Ja vaikka nyt onkin taas lumi maassa, aiomme sinnikkäästi jatkaa ulkotreenejä. Enemmän vain vaatetta päälle. Some days you just have to create your own sunshine! 

Kaivarin leikkipuistossa tulikin vedettyä treeni jos toinenkin. Auton saa lähelle parkkiin, josta on helppo kantaa kaikki tarvittavat apuvälineet. Tankoon voi kiinnittää TRX-narut, penkkejä voi käyttää monipuolisesti hyödyksi ja kahvakuulat kulkevat mukana kuin kauppakassit 🙂 Asiakkaiden kanssa siis treenaamme useimmiten asiakkaan kotona, Kisahallilla tai ulkona. Tietenkin asiakkaan halutessa myös kuntosalilla- riippuen siitä, mitä asiakas haluaa. Lisätietoja PT-palveluista [email protected].

Torstaina treenattavien välissä ehdin vetää omankin treenin- vitosen vedot, josta tulossa vielä oma postaus. Ja lounasta Cafe Ursulan upeissa puitteissa ennen seuraavaa treenattavaa. Melkoisen upeat näkymät suoraan merelle. Oma valintani oli lohi/fetasalaatti.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Energistä uutta viikkoa!

Heidi xoxo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published.