Uutta aamupalalla ja joogaa Himassa

by | Jan 14, 2014 | Aamupala, Hima, Jooga, Lifestyle, Luokittelematon, Superfoods | 0 comments

Vaihtelua aamupalalle tuo soijajugurttiin ripoteltu granaattiomenan siemenet, marjat ja cashew/ cacaonibsisekoitus. Granaattiomena on luonnostaan ihanan makea ja tekeekin aamupalasta ihanan raikkaan. Toimii hyvin myös välipalana, ja makeanhimoon granaattiomena on mitä parhain 🙂 
Spirulina on ennestään tuttu jauheena, mutta nyt käytössä on pillerit, sillä ne ovat “mauttomia” ja menevät helpommin alas kuin jauhe. Aamuisin otan kaksi tablettia sitruunaveden kanssa ennen aamiaista. Smoothiessa maku tosin peittyy melko hyvin marjojen, hedelmien tai kasvisten sekaan.

Miksi spirulina? 
Spirulina sisältää paljon urheilijoille ja kasvissyöjille arvokkaita ravinteita; runsaasti esimerkiksi B-ryhmän vitamiineja, A-, E- ja K- vitamiinia sekä mm. seleeniä, rikkiä ja kalsiumia, magnesiumia, rautaa, mangaania, kromia ja seleeniä. Proteiininlähteenä se on myös erinomainen, sillä se sisältää 65-71% hyödynnettävässä muodossa olevaa proteiinia. 

Spirulina on myös… 

– Huikea antioksidanttien lähde
– Puhdistaa kehoa raskasmetallijäämistä
– Ehkäisee tulehduksia
– sisältää välttämättömiä rasvahappoja ( tärkeitä kaikkien kehon mekanismien optimaalisen toiminnan kannalta) 
– Parantaa ihon kuntoa ja saattaa ehkäistä allergioiden syntyä

Sunnuntaina kävin pitkästä aikaa Aerial joogassa, tällä kertaa Hima Happinnessissa. Oi oi, mikä ihana tunti Elisan johdolla ja studio niin kodikas ja lämmin. Ystävällisiä ja iloisia ihmisiä, ja olo oli rento kuin himassa 🙂 Voin lämpimästi suositella. Ensikertalaisille 3 kertaa 30€. 
My breakfast or snack has lately been soy yoghurt with some pomegranate, berries and cashew/ cacaonibs. Pomegranate is naturally sweet and that’s why so yummy! Helps especially if you’re craving sugar. And spirulina is a great source of protein containing lots of vitamins, minerals, antioxidants, healthy fats and lots of other health promoting components. 

Sunday I went to Hima Happiness to Aerial yoga class. Ooh, what a wonderful class with Elisa. And the atmosphere was so relaxed with great energies. I can highly recommend and will def be back 🙂 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *