Varusteet valmiiksi- Tough Viking Levi kutsuu!

by | Mar 12, 2015 | Juoksu, Luokittelematon, Treenit, Uncategorized | 8 comments

kuva 2 kuva 3 kuva 4

Täällä aletaan pikku hiljaa valmistautua viikonlopulle, Leville lähtöön ja Tough Vikingiin. Auringon paistaessa täydeltä terältä ja lämpömittarin hipoessa +10 astetta, on vaikea kuvitella pakkaavansa mukaan pitkiä kalsareita, pipoja ja hanskoja. Niitä siellä kuitenkin vielä ilmeisesti tarvitaan, vaikka säätiedotuksen mukaan Levillekin on onneksi luvattu plussakeliä ja auringon paistetta 🙂 Ja ihana nähdä lunta <3

Pähkäilyjen jälkeen kisakamat ovat vihdoin kasassa; alaosan kanssa kanssa päädyin lopulta hiihtohousuihin, jotka ovat hieman juoksutrikoita paksummat, mutta kuitenkin hyvin istuvat. Ne pitävät myös paremmin tuulelta ja vedeltä (parempi varautua kaikkeen… ei voi tietää, mitä kaikkea on vastassa). Alle laitan vielä ohuet pitkikset. Hieman pidempi varsiset sukat ovat must, ja nämä Niken Anti-Blister sukat ovat ehdottomasti parhaimmat. Sopivan ohuet ja istuvat täydellisesti jalkaan. Mukaan otan vielä varmuuden vuoksi lämpimämmät hiihtosukat.

Niken treenipaita on lämmin ja hengittää hyvin. Alle laitan ehkä vielä alupaidan, ilmasta riippuen. Uskoisin, että takiksi Peakin ohut core tex-takki on paras vaihtoehto, samoin kuin käteen Haltin “myrskyhanskat”, jotka pitävät hyvin esim. monkey barseissa, eivätkä kastu jääpalojen kannossa… Eikä ilma/kastuminen missään nimessä voi olla pahempaa kuin Kilimanjarolla 😀 Siellä on koettu kylmyys ja märät vaatteet vatsatautisena, eli ihan pienet jutut eivät enää hetkauta.

Nastoja kisassa ei saa käyttää ja siksi ajattelinkin juosta hieman tukevammilla Nimbuksilla. Niissä on paremmin pitoakin kuin kevyemmissä tossuissa, jotka todennäköisesti kastuisivatkin heti alkumetreillä. Lenkkarisuojat olisivat nyt muuten kova sana. Ne suojaisivat varsinkin nilkkoja kastumiselta.

Kuulumisia ja kisaraporttia tulossa varmasti heti matkan jälkeen. En malta odottaa, kiva reissu tulossa 🙂 Sitä ennen vielä tämä ja huominen päivä töitä. Mukavaa päivää- nauttikaa auringosta 🙂

Ready or not, näillä mennään! Wish me luck 🙂

Heidi xx

 

 

8 Comments

 1. Nina

  Et sitten saanut tarpeeksi rämpimisestä Kilillä:) Hauska reissu varmasti tulossa ja paras olohan tulee tunnetusti kisan jälkeen: saunaa, ruokaa ja hyvää seuraa!

  Reply
  • Heidi

   Tää on Nina ihan pikku juttu siihen verrattuna 😉 Ja satavarmasti lämpimät ja KUIVAT vaatteet heti kisan jälkeen. Ja ehkä muutakin kuin kananmunaa ja muffinssia ruuaksi 😀 Aika kultaa äkkiä muistot ja lämmöllä ajattelen meidän huikeaa matkaa!

   Heidi

   Reply
 2. -Sanna

  Onnea matkaan ja hauskaa reissua!

  Reply
  • Heidi

   Kiitos Sanna 🙂
   Varmasti mukava viikonloppu tiedossa- ja ihana nähdä valkoinen maa!

   Heidi

   Reply
 3. Marju

  Onnea kisaan ja wau varmasti mukava, rankkakin uusi elämys edessä!

  Reply
  • Heidi

   Kiitos Marju 🙂
   Uudet haasteet ovat aina tervetulleita!

   Heidi

   Reply
 4. sara

  Onnea matkaan! Kysyisin noista kengistä, millä alustalla yleensä juokset noilla kengillä? Asvaltilla? 🙂 Mulla on samanlaiset ja ite juoksen niillä sekä asvaltilla, että hiekalla jos lenkkireitti sattuu menemään sellasesta paikasta.. 😀 kaippa se on ihan ok? :S 😀 Luin vaan sillon noista kokemuksia , et on hyvät normi lenkkarit neutraalille jalalle.. Harjoittelen puolimaratonille itse nyt. 🙂

  Reply
  • Heidi

   Kiitos Sara 🙂
   Juoksen tossuilla niin metsässä, hiekalla kuin asvaltillakin. Toimii hyvin ja ovat tarkoitettu juurikin neutraalille jalalle, ja sopivat hyvin juuri pidemmille lenkeille. Itse puoli maratonin tosin juoksen kevyemmällä tossulla. Mille puolikkaalle olet menossa?

   Terveisin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *