Viikonloppu Joogafestivaaleilla

by | Mar 1, 2015 | Hyvinvointi, Lifestyle, Luokittelematon, Uncategorized | 0 comments

Viikonloppu on vierähtänyt Joogafestivaaleilla, ja kohta jatkuu. Viimeksi kävin messuilla kaksi vuotta sitten ja tarjonta on ihan vain parin vuoden aikana kasvanut huimasti. Näytteilleasettajia on paljon enemmän ja mielenkiintoisia messutarjouksia vaikka kuinka paljon. Kannattaa piipahtaa messuilla ihan vaikka vain sen takia 😉

Eilen kävin neljällä joogatunnilla ja Jarmo Ahosen luennolla “Kehon tuntemuksesta kehon hallintaan”. Olen käynyt Somatic Studiolla Jarmon koulutuksissa ja luennoilla aiemminkin. Luennot ovat aina yhtä mielenkiintoisia ja kynä sauhuten tein eilenkin muistiinpanoja.

Kehon hallinta ja etenkin se, miltä liike tuntuu ja miksi jotain tehdään, kiinnostaa itseänikin koko ajan enemmän ja enemmän. Aikuinen on kognitiivinen oppija, jonka pitää ymmärtää mitä tekee. Välillä väännetään rautalangasta ja piirretään tikku-ukkoja, ja siksi tarvitaankin toistoja, toistoja ja toistoja. Tekemällä oppii- niin uudet liikeradat kuin oman kehon. Näin luodaan silta ajatuksen ja kehon välille. Aikuisena spontaaniliike häviää ja lapsena opittu kehon hallinta pitää siis nyt aikuisena opetella uudelleen.

kuva 1 kuva 4 kuva 3 kuva 2 kuva 5

20150228_171312~2Somatic Studion ständillä vielä tänään hyviä messutarjouksia! 

Somatic Studion kahvakuulatunnit: maanantaisin ja torstaisin kello 16.45

UUTUUS! Green Streetin kuulatunnit maanantaisin kello 18.30

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *