Weekend Snapshots

by | Sep 15, 2014 | Fiiliskuvia, Juoksu, Lifestyle, Luokittelematon | 0 comments

Kaikilla meillä on omat tapamme rentoutumiseen; leffa, lenkki, jooga, meditaatio, drinksu, löhöily, saunominen…. Itse nautin kaikista eniten, kun pääsen luonnon helmaan keskelle metsää. Rakastan kaupunkielämää ja matkustamista, mutta vastapainona on parasta touhuta mökillä- tehdä juttuja ilman aikatauluja, fiiliksen mukaan. Tekeminen ei lopu koskaan, mutta siitä nauttii, kun saa tehdä kaiken omaan tahtiin. Välillä saatan kitkeä kukkapenkkiä vielä iltakymmeneltä ja toisinaan taas istuskella terassilla ja olla vain.
Lauantai vierähti sieni/puolukkametsällä. Aivan mieletön ilta ja auringonlasku. Metsä oli täynnä mitä erilaisempia sieniä, ja kanttarellejä sekä karvarouskuja löytyikin oikein kunnolla. Pitäisi opetella paremmin tunnistamaan muutkin sienilajit. Illalla herkuteltiin kanttarellikeitolla, tuoreella jyväleivällä ja maistui lasillinen kuivaa valkkariakin. Etelä-Afrikkalainen luomu viini Live a Little on oma suosikkini.

Puolukkasaalis jäikin sitten harmittavan laihaksi. Ostin oikein varta vasten tarkoitukseen sopivan ämpärinkin, joka erottelee roskat marjoista. Pakastettavaksi näistä ei riitä, mutta eiköhän niistä kuitenkin muutamat aamusmoothiet saada. 

Isoin yllätys oli kuitenkin omenapuu, jonka sadosta nautittiin ensimmäistä kertaa! Isoja kauniita melboja. Kotiin otin mukaan ison kassillisen ja ensi viikonlopulla haen vielä loputkin. Olen vieläkin ihan fiiliksissä kaikista näistä viikonlopun antimista. Aamupuurossa juuri nyt puolukoita ja välipalaksi otan mukaan omenaa 🙂 

Eilinen päivä valkeni aamu-uinnilla usvassa, jonka jälkeen sain idean juosta vielä järven ympäri. Toinen kerta lenkillä sitten reiluun kahteen viikkoon, ja tuntui kieltämättä ihanalta. Juoksu on ehdottomasti se omin juttuni. Voisin jopa luopua muista lajeista, kunhan saan juosta. Juosta voi missä vain, milloin vain ja vaihtelua treeniin saat esim. intervalleilla, HIIT-treenillä, pitkillä lenkeillä, vauhtileikittelyllä jne. Eilen vedin soratielllä reippaita vetoja lyhtypylväiden välillä; yksi väli veto, seuraava kevyttä juoksua jne. 

Viikonlopun aikana ehdin kuvailla myös muutaman jumppatreenin kehon painoa  ja kuminauhaa apuna käyttäen. Tulossa omat postaukset ylä- ja alavartalolle sekä tehokas core- treeni (tästä myös video pitkästä aikaa). 

                                             Happy Monday 🙂


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *