Aamupuuroa Lounaaksi

by | Jan 7, 2014 | Aamupala, Lifestyle, Luokittelematon, Resepti, Smoothie | 0 comments

Olenko ainoa jolla on rytmit loman jäljiltä vielä “vähän” sekaisin? Eilen aamupuuroa syötiin vasta puoli kahdentoista maissa ja lounas venyi pitkälle iltapäivään, vasta kuulatunnin jälkeen. Pimeys tekee tehtävänsä ja aamulla nukuttaa normaalia pidempään. Ihan hyvä vain, että saa kerrankin nukuttua pidempään! Tänään tosin oli taas paluu arkeen ja aikaiseen herätykseen, mutta onpahan ainakin kunnolla levännyt olo. Muistakaa tankata D3 vitamiinia! Supertärkeää nyt näin pimeän aikaan. 

Eilisen aamu/lounaspuuron valmistin gluteenittomista kaurahiutaleista veteen, johon kypsennyksen loppu vaiheessa lisäsin edellispäivän proteiinismoothien lopun. Keitä desi gluteenittomia kaurahiutaleita ja lisää keittämisen loppuvaiheessa noin desi alla olevaa smoothieta. Tulikin hyvää ja vähän lisäprotskua puuroon. Tällä jaksoi hyvin koko päivän, aina kuula- TRX-tunnista iltapäivän lounaaseen asti. 
                         Mansikkainen ProteiiniSmoothie

                                                                  1 Banaani
                                                Kourallinen pakastemansikoita
                                             Suklaanmakuista proteiinijauhetta
                                                             1 tl Camu Camua
                                             Pari desiä itsetehtyä Mantelimaitoa
                                       (voit käyttää myös kaupan mantelimaitoa)

Blendaa tasaiseksi smoothieksi! Sunnuntaina lusikoin (tuli sen verran paksua) smoothien välipalana, ja päälle laitoin itsetehtyä mysliä. Camu Camua laitoin smoothieen antamaan kunnon C-vitamiinibuustin- tuntuu, että monella on taas flunssa päällä. Loput n. 1dl laitoin maanantain puuroon. Helppoa, vaihtelua ja antaa kivaa mansikkaista makua puuroon.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *