On an ordinary day, the extraordinary way- My week so far

by | Feb 4, 2017 | Hyvinvointi, Lifestyle, Ruokavalio, Treeni, Uncategorized | 2 comments

 

Instagramini @heidionthego päivittyy vähintään pari kertaa päivässä. Time linella voit seurata videoina mm. tämän viikonlopun fiiliksiä Långvikista. Myös treenivideot ovat olleet kysyttyjä- ja nyt niitä löytyy! 

Conjure One:n biisi on soinut tämän viikon päässäni ja ihastuin kertosäkeen alkuun “On an ordinary day, the extraordinary way…” ihan arkinenkin päivä voi omalla tavallaan olla erikoislaatuinen- vaikkei mitään nyt sen kummallisempaa tai mullistavampaa tapahtuisikaan.

Tällä viikolla arkisen erikoislaatuisia juttuja olivat…

*Aamiainen ystävän kanssa Kuumassa. Kuuman chiavanukas ja avocadotoast ovat vain niin superhyviä <3 Arjen luxusta istahtaa valmiille aamiaiselle. Kuuma, Albertinkatu 6.

*Tällä viikolla testasin uusia reseptejä. Granaattiomenasta tulossa ensi viikolla ihana ruokaisa salaatti, jota olen tällä viikolla syönyt kolmeen otteeseen. Kun johonkin ihastun, niin syön sitä kyllästymiseen asti 🙂

*Maanantaina piipahdin muutamalla pr-toimistolla. Ihania yllätyksiä testiin 🙂

*Kirjanpito! Asia, jonka tekemistä mielellään siirtäisi sinne viime hetkille, mutta valmiiksi saatua fiilis on kuin voittajalla.

*Treenattavien onnistumiset ja kehitys. Fiilistellen seuraan, kuinka treenattavien suoritustekniikat ovat kehittyneet ja kehonhallinta parantunut niin, että esimerkiksi yhdellä juoksu on saavuttanut aivan uudet ulottuvuudet ja toisella taas selkäsäryt ovat loppuneet syvien vatsalihasten treenaamisen myötä. Upeaa!

*Tiistain salitreeni sujui superhyvin ja sain kuvattua muutaman videonkin teille. Jaan niitä muutaman päivän välein instassani.

*Kahvitteluhetki ja maratonpuhelu muutamankin ystävän kanssa <3

*Tyttären kanssa keskiviikkona Lavlissa. Tästä taitaakin tulla viikoittainen yhteinen juttu. Ja tuntuu kuin Lavli Living Room olisi toinen kotini- siellä olen Wonder Woman-tuntini lisäksi tavannut myös asiakkaitani ja pitänyt yritystunteja.

*Perjantaina olin aamutreenattavien jälkeen iltapäivällä superväsynyt, ja kaikkien niiden “mitä muka pitäisi tehdä” asioiden sijaan makasin sängyllä ja katsoin neljä tuntia leffoja- ja jopa nukahdinkin muutamaksi tunniksi. Kannattaa muuten katsoa The Age of Adaline- aivan ihana!

Eikä viikko ole suinkaan ohitse- aamulla vedin täällä Långvikissa juoksijalle ja hiihtäjälle soveltuvan polkujuoksu/liikkuvuus/lihaskuntotreenin, ja muutaman tunnin kuluttua ohjaan vielä pilates/jooga- ja kehonpainoharjoitteluun painottuvan kehoa enemmänkin huoltavan tunnin. Ja sitten lillutaan spa:ssa ja nautitaan illallista <3

Heidi xoxo

2 Comments

 1. Sanna

  Kiitos Heidi upeasta blogistasi! Luen sitä mielenkiinnolla ja hyviä ideoita saaden. Mainitsit tässä postauksessa syvät vatsalihakset. Voisitko tehdä aiheesta oman postauksen liikevinkkien kera. Itselläni on selkäongelmia, enkä pääse juoksemaan vielä. Odotan hetkeä kuin kuuta nousevaa. 🙂

  Reply
  • Heidi Tainio

   Moikka Sanna,
   Ja kiitos paljon 🙂
   Kiitos ideasta ja tästä olisi varmasti apua myös monelle muulle. Laitetaanpa tulemaan heti, kun saan kuvat otettua.

   Terkuin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *