Aurinkoenergiaa, Unta & Sunday Brunch

by | Nov 18, 2013 | Aamu, brunssi, Lifestyle, Luokittelematon, Ruokavalio | 2 comments

Tuulinen, mutta oi, niin kaunis päivä. Aurinkoenergiaa! Voi, kun nämä auringonsäteet voisi säilyttää pulloon, talven kylmiä ja pimeitä päiviä varten. 

Mutta tiedätkö, voimme itse päättää millaista päivää haluamme tänäänkin viettää. Jos päätät olla iloinen ja positiivinen, niin päiväsi tulee varmasti  myös olemaan sellainen. Mutta, jos valitat kaikesta ja näet päiväsi ankeana, niin sellaisen siitä varmasti omien ajatuksiesi voimalla luotkin. Valinta on sinun! Kata vaikka pöytä, ja yllätä perheesi tai ystäväsi brunssilla.

Tärkeä tekijä iloiseen ja positiiviseen mieleen on riittävä uni. Huomaan heti, kuinka liian lyhyet younet ja huonosti nukuttu yö vaikuttavat mielialaan; laiskotuttaa enkä saa juuri mitään aikaiseksi. Tarvitsen seitsemän-kahdeksan tunnin yöunet, vähintään. Ei auta, vaikka viikonloppuna nukkuisikin tunteja varastoon, jos viikolla sinnitellään muutaman tunnin unilla. Sammuta tietokone, televisio, kännykkä ja muut häiriötekijät riittävän ajoissa ennen nukkumaanmenoa. Nukutko sinä tarpeeksi? 

                                               Sunday Brunch Menu:

                                                            Fresh Carrot, Orange, Lemon & Ginger Juice
                                                                                     Toasted Spelt Bread
                                                                                      Sunny Side Up Eggs
                                                                             Avocado, Cucumbers, Salad
                                                                                                      Brie
                                                                                                    CoffeeWindy, but ooh, so beautiful again! Sunshine energy 🙂 You know, we can decide what kind of day we want to have. If you just decide to enjoy and make most of your day, it definitely will be a happy day. But if your just complaining about everything and being miserably, your day probably will be like it… The choise is yours.

2 Comments

 1. Haltiakummi

  Enpäs ollut kerinnyt pariin päivään blogikierrokselle, ja tänään kun Pirkanmaalla on satanut ensilumi ja maassa loska, niin ihana oli hetkeksi pysähtyä koneelle teemukin kanssa, ja ihastella näitä sinunkin blogin kuvia – miten voikin arjen kuvat olla noin voimaannuttavia 🙂

  Hyviä päiviä sinnekin 🙂

  Reply
  • Heidi

   Sielläkö satoi jo ensilumi! Innolla odotan hiihtokelejä, mutta saa nähdä koska se pysyvä lumi sitten tulee… Toivottavasti viimeistään jouluksi 🙂
   Kiitos 🙂 Tykkään itse visuaalisesti kauniista blogeista ja kuvista ja ihana kuulla, että pystyn jakamaan niitä myös teille lukijoille.

   Oikein mukavaa viikonloppua 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *