Burn Baby Burn… New York is calling!

by | May 15, 2013 | Luokittelematon, maraton, Matkustaminen, Nyc, Treenit | 12 comments

Eilen sain meilia NYRR:lta (New York Road Runners), jossa kehotettiin rekisteroitymaan Nyc maratonille viimeistaan taman kuukauden lopulla. Mulla on guaranteed entry tana vuonna, koska viime vuonna osallistuin 9+1 ohjelmaan (9 kilpailua + 1 vapaaehtoistyo), eli “pakkohan” se on osallistua, vaikka muuten en tayspitkia maratoneja juuri enaa juoksekaan.

Ihan innoissani rekisteroidyin eilen (osallistumismaksu oli siltikin 358$ eli nama Suomen osallistumismaksut ovat viela aika halpoja…) ja varasin jo hotellinkin! Jee, en malta odottaa… ei muuta kuin tossua toisen eteen! Ihan mahtavaa paasta juoksemaan 40 000 muun juoksijan kanssa. Tunnelma oli siella viimeksikin (2009) aivan mahtava. Reitti kulkee Staten Islandilta Brooklynin kautta Queensiin, sielta Manhattanille ja viela Bronxin kautta Central Parkiin, jossa maali sijaitsee. Maraton-matkaa suunnitellessa kannattaa huomioda, etta hotelli sijaitsee mahdollisimman lahella maalia. Silloin kun on nain paljon juoksijoita, on kiva, kun hotelliin paasee nopeasti kavellen. Julkisten kaytto on aivan mahdotonta, viela kun katuja on suljettu. 

Tasta sain taas kunnon inspikset juoksuun! Viela on hyvin aikaa tehda pitkia lenkkeja. Nyt vain sopivassa suhteessa juoksua, joogaa ja salitreenia. Ja mika tarkeinta, lepoa! Talla kertaa haluan juosta reitin ilman kipuja ja sarkyja, ja nauttia Nycista πŸ™‚ Onko muuten muita Nyciin lahtijoita?                         No matter what you do, just do it!

Yesterday I got some mail from NYRR (New York Road Runners). Last chance to register to New York Marathon by end of this month… I have a guaranteed entry, cause I did 9+1 program last year (9 race + 1 volunteer).

I was so excited last night registering and booking the hotels… (entry was still 358$, so its pretty cheap here in Finland!) Can’t wait… and to see all the friends as well πŸ™‚ Now just running, yoga and gym in a good balance… Def don’t want to get injured. I want to run it without pain and just enjoy Nyc! 


12 Comments

  • Heidi

   Kiitos Sanna πŸ™‚

   Odotan innolla !

   Reply
 1. Laura Patrikainen

  No, huh, onpa osallistumismaksulla hintalappu! Suomesta järjestettävät maratonmatkatkin ovat superkalliita eikä niihin sisälly edes maratonin ilmoittautumismaksu. Sinulla oli tosi mahtava tilaisuus päästä juoksemaan NYRR:n kautta! Osaatko ex-nykkiläisenä sanoa, onko suomalaisella muuta mahdollisuutta saada osallistumisoikeus kuin maksaa itsenä kipeäksi esimerkiksi Aurinkomatkojen kautta? 35-v synttäripäivää olisi edelleen tarkoitus viettää NYC:ssä maratonia juosten ensi vuonna πŸ™‚

  Reply
 2. Heidi

  Ihan hullun kallista vaan siitä, että pääsee juoksemaan, mutta onhan se kokemuksena ikimuistoinen! Ihan mieletön tapahtuma expoa myöten!

  Nyrr järjestää joka vuosi lotteryn, jonka kautta kuulemma ulkomaalaisilla on mahdollisuus päästää juoksemaan helpommin. Mä osallistuin siihen viime vuonna, mutta silloin ei onnistanut! Kannattaa käydä osallistumassa , eihän sitä koskaan tiedä ! Paljon halvemmalla pääsee kun itse hoitaa hotellit, lennot jne. Booking.com löytyy hyviä hotelleja kelpo hintaan kun on ajoissa liikkeellä!

  Tämähän olisi juoksuhullulle mitä parhain synttärilahja πŸ™‚ käy katsomassa http://www.nyrr.org ja sieltä application Nyc maraton 2013 lottery sulkeutuu muistaakseni tän kuun lopulla! Tsemppiä πŸ™‚

  Reply
  • Laura Patrikainen

   Kiitos vinkeistä! Toivottavasti juoksen ensimmäisen maratonin nyt elokuussa Helsingissä ja NYC olisi suunnitelmissa vuonna 2014. Tänä vuonna arvonnassa voi tehdä tiukkaa, koska viime vuoden peruutus aiheuttaa sen, ettei arvontapaikkoja ole hirveästi tarjolla.
   Aurinkomatkojen kautta viikon reissu on osallistumismaksuineen noin 3000 euroa, joten selvitän kyllä kaikki muut keinot saada osallistumisoikeuden ensi vuoden maratonille. Kiitos vinkeistä ja tsemppiä tuleviin treeneihin!

   Reply
 3. Heidi

  Laura vielä….

  Hyväntekeväisyyden kautta on myös mahdollista ja helppoa saada paikkoja ( mä tein tän v. 2009 Englannissa). Sen kautta saa numeron ja jotkut kärjestöt jopa maksaa esim puolet matkasta. Tämä on tosin erittäin työlästä… Itse jouduin keräämään kasaan noin 2000€ ja jouduin maksamaan matkat ja hotellit itse. Kannattaa mennä kaverin kanssa niin saa kuluja pienemmiksi!

  Reply
 4. Sari

  Mahtavaa! Onnea! Ja tsemppia treeneihin ja malttia odotteluun. Innolla itse odotan sun NYC ja maraton-postauksia sitten, kun niiden aika on. Voin kuvitella, etta olet innoissasi menossa entisille tutuille ‘kulmille’ juoksemaan. πŸ™‚
  Sari
  PS. Avocado oli aivan ihanaa caprese-salaatissa eilen, nam!

  Reply
  • Heidi

   Kiitos Sari πŸ™‚

   Joo, innolla odotan, ja ihana nahda kaikki ystavat!
   Tosi kiva, etta (vihdoin) paasit avocadon makuun πŸ˜‰ Sopii hyvin ruokaan kuin ruokaan! Nam πŸ™‚

   Reply
  • Heidi

   Thanks πŸ™‚

   Reply
 5. Anonymous

  Onnea maratonille, hurjaa settiä! Olisi kiinnostavaa, jos tekisit postauksen liittyen sokeriin ja näkemykseesi siitä, onko se addiktoiva ruoka-aine vai ei ja miten neuvoisit pääsemään jatkuvasta napostelusta eroon? Itse aloitin juuri neljän viikon totaalisen herkkulakon, mutta näin ehdottomalla linjalla ei jaksa olla kovin kauaa, joten pohdintaa aiheesta kaivataan πŸ™‚
  -Penni

  Reply
 6. Heidi

  Moikka Penni,

  … ja kiitos πŸ™‚

  Sokerista olen tehnyt jo muutaman postauksen aikaisemmin. Katso sivupalkista, Etsi Blogista kohdasta Sokeri, niin siita loytyy muutama postaus aiheesta. Sokeri on todella addiktoiva, verrattavissa huumeeseen! Proteiinin lisaaminen ja saannollinen syominen auttavat makeanhimoon. Ja kaikista parasta olisi katkaista sokerikierre, sen jalkeen ei sita sokeria enaa tee niin paljon mieli. Kannattaa tehda alussa pienia muutoksia jos totaali kieltaytyminen on vaikeaa, esim vaihtaa maitosuklaa tummaan… Toivottavasti tasta oli jotain apua πŸ™‚

  Heidi

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *