Detox… tai miksei vaikka “DarraDrinksu 😉

by | Dec 30, 2013 | green juice, Hangover, Juice, Luokittelematon, Mehu, Ruokavalio | 0 comments

Yummy in my tummy! Tätä tehdessä tuli mieleeni, että tämähän on myös täydellinen darradrinksu esimerkiksi uuden vuoden juhlien jälkeisestä krapulasta kärsiville :D. Voit tehdä reseptillä myös smoothien, jos et omista mehustajaa. 

Ananas ja selleri poistavat nesteitä ja chlorella puhdistaa maksaa. Sen lisäksi että chlorella sisältää valtavan määrän elimistöllemme tarpeellisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja, lehtivihreää ja jopa huimat 60% puhtaasti imeytyvää proteiinia, voi se myös tutkimusten mukaan ehkäistä krapulaa jopa 96% varmuudella. Chlorella pystyy poistamaan alkoholia maksasta, joten se tarjoaa erinomaisen suojan krapulan oireita vastaan. Tutkimusten mukaan chlorellaa tulisi syödä 4-5 grammaa eli noin ruokalusikallinen ennen alkoholin nauttimista. P.S Tietenkään en suosittele ketään nauttimaan alkoholia krapulaan asti, mutta jos niin käy, niin ehkä tästä on apua 😉 
                                            DarraDrinksu 

                                                                  3 Sellerin vartta
                                                                          Kurkku
                                                                       Lehtikaalia
                                                                       1/2 Ananas 
                                                                      1/2 Sitruuna

+ Chlorellaa reilu 1tl ( mutta jos haluat ehkäistä krapulaa, laita reilu ruokalusikallinen) Kannattaa lisätä myös ananasta, sillä chlorella on voimakkaan makuista, eikä niin hyvää… Vähän niin kuin spirulina. (P.S Tietenkaan en suosittele ketaan nauttimaan alkoholia krapulaan asti!) 


Mutta laittakaa kommenttia, jos testaatte 🙂 Ja toimiiko! Heh! 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *