Easy like Sunday morning…

by | Apr 9, 2015 | Aamupala, Hyvinvointi, Lifestyle, Luokittelematon, Ruokavalio | 2 comments

kuva 1

 

Vaikka onkin torstai! Lyhyemmän työviikon takia kalenteri näyttää täyteen buukatulta ja eilen illallakin olin kotona vasta puoli kymmenen jälkeen. Parasta kuitenkin on, kun voi itse suunnitella päivänsä ja jokainen päivä on erilainen. Juuri nyt nautin rauhallisesta aamusta ennen iltapäivän tapaamisia- omista treeneistäkin on tänään vapaa. Alkuviikko oli sen verran rankka, että nyt keho kaipaa lepoa.

Aktiivinen elämäntyyli kaipaa vastapainoksi lepoa ja kehonhuoltoa, ja lähes vuoden päivät olen käynyt viikoittain tutulla osteopaatilla. Puolen tunnin tapaaminen riittää ja hoidon jälkeen kroppa on kuin uudesti syntynyt. Ennen saatoin käydä hierojalla jatkuvasti, mutta siitä huolimatta niskat olivat aina jumissa. Jännitän niskoilla ja reagoin asioihin muutenkin niskoillani, esimerkiksi kylmissäni vedän huomaamattani hartioita kohti korvia. Keho kyllä kertoo meille, kun on aika levätä, mutta ikävä kyllä emme aina osaa tai halua kuunnella sen viestejä.

kuva 5 kuva 4 kuva 1

Myöhäisten iltaohjauksien jälkeen ei tee enää mieli syödä raskasta ruokaa, niinpä tänään aamulla oli kova nälkä. 

Tuorepuuro vaihtui luomu soijajugurttiin, jonka joukossa tänään vadelmia, mustikoita, hamppurouhetta, siemeniä ja muutama mulperimarja. Siemennäkkärin päällä avocadoa ja keitetty kananmuna.

Aurinkoista Torstaita!

Heidi xx

2 Comments

 1. -Sanna

  Mä allekirjoitan täysin sen miten tärkeää kehonhuolto on. Ja myös minä oon saanut apua fysioterapeutin lisäksi juuri osteopaatilta. Ongelmiin on löytynyt syy ja olen saanut oikeanlaista apua. Toki vaatii useamman käyntikerran, kun vaivat ovat jatkuneet sen verran kauan. Mutta hyvältä näyttää tähän asti 🙂

  Toivottavasti siellä suunnalla on aurinkoisempi päivä, mukavaa loppuviikkoa 🙂

  Reply
  • Heidi

   Kiva kuulla Sanna, että vaivat ovat helpottuneet. Mulla myös osteopaatin jälkeen niskat ja oikeastaan koko kroppa paljon paremmassa kunnossa. Olen saanut myös hyviä vinkkejä mm. nukkumiseen. Selällään nukkuessa keho palautuu parhaiten! Ja mieskin on iloinen, kun en jatkuvasti pyydä niskahierontaa 🙂

   Täällä paistaa ihanasti aurinko, mutta tuuli tekee ilmasta viileän. Kiitos samoin!
   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *