IMG_2999

Tansania 2014

Viikonloppu on vierähtänyt enemmän ja vähemmän sateisissa merkeissä. Ja itse asiassa olen nauttinut siitä. On ollut mukava rauhassa brunssitella, siivoilla kotia ja samalla olen käynyt läpi mm. vanhoja valokuvia. Aiemmin laitoin kaikki kuvat albumeihin, kun nyt ne ovat vain koneella…

Valokuvista tulee mieleen aivan ihania muistoja, niin matkoilta kuin arjestakin, ja etenkin lasten kasvamista on mukava seurata juuri valokuvista. Myös ”unohtuneita” tapahtumia ja hetkiä nousee mieleen valokuvien avulla. Onneksi olen ottanut niitä todella paljon!

”A picture is worth a thousand words, but the memories are priceless…”

IMG_3172 IMG_3173

San Pellegrino, Italia 2013. Pojan futisturnauksessa. Upea ex-tempore vaellus läheisille vuorille. Voin vieläkin tuntea kylmänväreet ja tuulen huipulla <3 Yksi parhaimmista kokemuksistani. 

IMG_3008 IMG_2075

Espanjassa

IMG_3015

Itajassa opettamassa yleisurheilua ja rakentamassa asuntolaa

FullSizeRender

Kilimanjaro

IMG_3002

Safarilla

Matkustaminen ja uudet kulttuurit avaavat aivan uudenlaisia ovia ja avartaa myös omia näkemyksiä. Monet asiat, joita pitää täällä Suomessa itsestään selvyyksinä voivat jossakin muualla olla vain kaukaisia unelmia. Omalla kohdallani Tansanian hyväntekeväisyysmatka oli todella silmiä avaava.

Materian sijaan kerää kokemuksia ja elämyksiä, jotka muistetaan läpi elämän.

Rakastan matkustamista, uusiin kaupunkeihin ja kulttuureihin tutustumista, mutta uusia elämyksiä ja kokemuksia ei kuitenkaan tarvitse välttämättä hakea kotikaupunkia tai lähimetsää pidemmältä. Upeita juttuja löytää läheltäkin- ja vielä aivan ilmaiseksi.

”You can travel the world over in search of what you need, only to return home to find it.” 

 

kuva 2

Kevättalven aamuaurinko Lapissa

IMG_3166

Suomen upea luonto

IMG_3005

Kesäinen Helsinki ja veneretki parin vuoden takaa

IMG_3165 IMG_6735

Auringonlasku ja ystävät <3

IMG_3163

Heidi xoxo

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *