kuva kuva kuva 2

Viime perjantaina tein töihin mukaan ravitsevan vihersmoothien. Perhe on tottunut Vitamixin surinaan jo kukonlaulun aikaan. Juuri nyt tekee mieli raikasta mangoa, joka onkin mukava yhdistelmä avocadon kanssa. Tästä tuleekin mieleeni viime kesäinen suosikkisalaattini avocadosta, mangosta ja grillatusta halloumista 🙂 Om nom nom!

Aamupäivä sujui Fit lehdelle suunnittelemiani kotitreenejä kuvatessa, eikä aikaa sen kummemmalle lounaalle ennen päivän treenattavia juuri ollut. Silloin pikalounaana toimii smoothie, joka kulkeekin kätevästi mukana lasipullossa. Smoothie on raikas ja kevyt, eikä se tee liian täysinäistä oloa. Juostakin voi lähes samantien. Treenattavien jälkeen söin “tuhdimman” aterian.

On the Go Vihersmoothie

kourallinen jäisiä Mangopaloja

2 Sellerinvartta

noin. 10 cm Kurkkua

kourallinen Pinaattia

1/2 Avocado

puristus Sitruunaa

1 tl Viherjauhetta

Auringonkukansiemeniä

Vettä

Aja blenderissä kuohkeaksi. Tästä määrästä tuli lasillinen kahdelle aamuksi ja noin 6 dl mukaan otettavaksi. Määrä riippuu tietenkin siitä, kuinka paksua smoothiesta haluaa. Itse tykkään hieman paksummasta, mutta maku asia!

Aurinko paistaa eli ihana ilma ulkoliikuntaan! Brahen leikkikentällä kuulaillaan tänään tuttuun tapaan kello 18.30! Vielä mahtuu mukaan 🙂 Lainakuulia saatavilla ja mahdollisuus tilata myös ravitseva palautussmoothie. Ilmoittautuminen [email protected].

Aurinkoista Viikkoa!

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *