OLYMPUS DIGITAL CAMERA images IMG_0864

 

Tämä <3 muotoinen kivi kiinnitti huomioni rantakivikosta viime sunnuntaisella kävelylenkillä. 

 

Aurinkoista huomenta! Täällä herkutellaan jo toista aamua putkeen banaanipannareilla <3 Nam! Näitä ei olekaan tullut tehtyä hetkeen. Helposti sitä jää jumittamaan samoihin tuttuihin aamupaloihin päivästä toiseen- aina kyllästymiseen asti. Mukavan rauhallinen hetki aamupalan ja päivän lehden parissa ennen viikon viimeisiä töitä- viime yönä, kun tuli odoteltua poikaa lentokentällä melkein aamukahteen asti. Illantorkkuna tekee tiukkaa valvoa näin pitkään keskellä työviikkoa. Pysyäkseni hereillä, tein koko illan erilaisia kakkuja tyttären synttäreille 😀

Ihanaa, kun on perjantai, ja muutenkin viikonloppu täynnä kaikkea kivaa… dinneriä, ystävien tapaamista, polkujuoksujuttuja ja ihan vain rentoilua. Tänään taidan uskaltautua jo testaamaa, miten juoksu sujuu. Flunssa on selätetty, mutta kevyt aloitus on paikallaan.

Tässä vielä pannareiden superhelppo ohje: vatkaa tai blendaa (blendaamalla rakenteesta tulee kuohkeampaa) 2 luomu kananmunaa ja 2/3 kypsää banaania kuohkeaksi vaahdoksi. Paista kookosöljyssä miedolla lämmöllä. Tarjoile esimerkiksi luonnonjugurtin tai soijajugurtin, marjojen ja mehiläisen siitepölyn kanssa.

Unknown

 

Heidi xoxo

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *