IMG_9685

 

Ja terveisiä Marianhaminasta. Pojan turnaus toi meidät tällä kertaa pitkälle viikonloppumatkalle Marianhaminaan, ja matkalaukussa on äidilläkin tietenkin juoksukamat! Ensimmäistä kertaa Ahvenanmaalla ja tutustuminen uuteen kaupunkiin käy parhaiten, mitenkäs muutenkaan kuin lenkkeillen 🙂

Aivan mielettömän upeat maisemat meren rannassa. Juoksu on niin helppo harrastus- se ei vaadi tiettyä aikaa tai paikkaa, vaan sitä voi tehdä juuri silloin, kun itselle ja omaan aikatauluun parhaiten sopii. Lenkkikamat kulkevatkin lähes aina mukanani; lenkkarit, juoksutrikoot, paita, takki, urheiluliivit, sukat ja juoksukello. Näillä varusteilla pärjää jo hyvin. Kartan saa varmasti jokaisen hotellin respasta ja useimmista tavarataloista.

Eilinen iltalenkki venyi suunniteltua pidemmäksi- suunnistustaidot taitavat olla hieman ruosteessa, sillä välillä olin aikalailla ulkona kartalta 🙂 östernasvagenin sivukadulta jatkoin metsäpolkua huomaamattani liian pitkälle, jonka jälkeen kaikkia pikku teitä ei ollutkaan merkitty karttaan. Onneksi keskustan alue on sen verran pieni, että reilun kymmenen kilometrin jälkeen huomasin olevani takaisin keskustassa ja hotellilla. Uusissa paikoissa juostessa kannattaa pitää mukana ladattua kännykkää- ihan varmuuden vuoksi.

 

IMG_9690

IMG_9776

IMG_9731

IMG_9725

IMG_9727

 

Heidi

2 Comments

 1. Mummeli

  Maarianhamina on kyllä ihana kaupunki, varsinkin kesällä. Täytyypä mennä sinne joskus syksylläkin, aika ihanaa varmaan olla jossakin mökissä kynttilänvalossa ja meri senkun pauhaa.

  Reply
  • Heidi

   Oikein kiva kaupunki- tähän aikaan vuodesta vaikuttaa tosin todella hiljaiselta. Kesällä on varmasti enemmän tekemistä, mutta kiva näinkin 🙂

   Terveisin Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published.