Life is Beautiful

mennessä | loka 13, 2016 | Hyvinvointi, Lifestyle, Luokittelematon, Matkustaminen, Matkustus, Ruokavalio | 2 Kommentit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA tanya OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terveisiä Lontoosta. Istuskelen juuri Tanya’s Cafessa odottelemassa huonettani. ”My mug in a hugissani” on matcha lattea ja lautasella caramel salted raakakakkua. Hieman erilainen lounas, sillä isomman hotelliaamiaisen jälkeen ei tee mieli sen kummempaa lounasta- raakakakku toimii aina! 

Olen aivan fiiliksissäni Lontoosta ja muutenkin juuri nyt tuntuu tapahtuvan niin mukavia asioita. Päässä pyörii, vaikka mitä ideoita ja muistivihkokin on täynnä merkintöjä- enkä malttaisi millään pysyä pöksyissäni 🙂 Ja, kun jotain saan päähäni, niin tuntuu ettei mikään ole enää pidättelemässä. Ja hyvä niin, sillä intohimo omiin kiinnostuksen kohteisiin ja tekemiseen, sekä uteliaisuus ja uskallus ottaa haasteita vastaan, ovat kaiken a ja o, teitpä sitten mitä tahansa. Finnairin Blue Wings- lehdessäkin kirjoitettiin useammassakin artikkelissa siitä, kuinka juurikin curisioty (uteliaisuus) pitää mielen virkeänä ja motivoituneena, enkä voisi enempää olla samaa mieltä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli ilo tavata myös itse Tanya! 

Huone onkin nyt sopivasti valmis. Lontoon kadut, täältä tullaan! Aurinkoista päivää, vaikka siellä onkin tainnut jo ensilumi sataa maahan? Life is Beautiful!

Heidi xoxo

2 Kommentit

 1. -Sanna

  Ihanaa viikonloppua! <3

  Vastaa
  • Heidi Tainio

   Kiitos Sanna 🙂
   On kyllä ollut aivan ihana vain kierrellä ilman sen kummempia suunnitelmia. Ex-tempore joogatunteja, kävelyä, hyvää ruokaa ja ystävien seura <3
   Mukavaa viikonloppua myös sinne!

   Terkuin Heidi

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *