Motivaatio Maanantai & FitBall

by | Feb 3, 2014 | Kuntosali, Luokittelematon, Motivaatio, Treeni, Videopostaus | 2 commentsTreenaatko salilla aina tiukan ohjelman mukaan, vai testailetko uusia juttuja? Inspiroiko musiikki sinua treenaamaan vielä kovemmin? Treenaatko hyvänolon, tavoitteen tai ulkonäön takia, vai ihan vain huvin vuoksi? 


Teitpä niin tai näin, niin tärkeintä on kuitenkin se, että nautit siitä mitä teet- vaikka välillä mentäisiinkin siellä mukavuusalueen ulkopuolella. Liikkumisen ehkä tärkein tehtävä on kuitenkin tuottaa hyvää oloa, eikä se saa olla pakkopullaa.

Alla olevalla videolla on tasapainoilua jumppapallon päällä. Tehokas keskivartaloliike! Hae pallon päällä aluksi tasapaino, ja sen jälkeen haasta itsesi ja tee pieniä liikkeitä pallon päällä, jotka haastavat keskivartalosi tekemään vielä kovemmin töitä. Kivaa vaihtelua 🙂 Pallo on muutenkin tehokas apuväline esim. vatsalihastreeneissä.Ja mihin vielä voit käyttää jumppapalloa? Tuolina! Jos istut paljon päivän aikana, on aika ajoin hyvä kiinnittää huomiota myös hyvään ryhtiin. Kotipäivinä, kun teen töitä tietokoneella, käytän usein jumppapalloa juuri tuolina. Samalla voi tehdä vaikka pientä jumppaa 😉 Selkä pysyy hyvin suorana, kun ei voi antaa ryhdin lösähtää selkänojaan. Monella juuri huono työasento saattaa olla syynä niska/hartia/selkävaivoihin. Kannattaa testata! 

2 Comments

 1. Heidi

  Pomo naureskeli mulle, kun raahasin töihin jumppapalloni.
  Sanoin, että älä kuule naura, tää on paljo halvempi – noin 200€, kuin satulatuoli 🙂

  Reply
  • Heidi

   Hienoa Heidi 🙂
   Osaan kyllä kuvitella pomon ilmeen! Heh! Mutta eikö olekin hyvä 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *