New York Vinkki!

by | Dec 12, 2013 | Luokittelematon, Matkustaminen, Nyc, Ravintolat, Ruokavalio | 2 comments

Tässä tunnelmallisessa ravintolassa on vietetty niin ihania lounaita, syntymäpäiviä, koulutapaamisia kuin illallisiakin. Viime Nycin reissulla tapasin siellä illallisen merkeissä suomalaisen ystäväni Katariinan, ja muutamaa päivää myöhemmin opiskelukaverini Andrean lounaan merkeissä- maratonhumun keskellä.

Candle Cafe on luomu kasvisruokaravintola, mutta ruoka maistuu myös “lihanhimoisille”– on nimittäin testattu! Seitan burgeri menee ihan täydestä juustoa ja “lihaa” myöden. Itse sorrun usein valitsemaan saman annoksen kerta toisensa jälkeen. Tällä kertaa onneksi tein poikkeuksen, sillä molemmat ruuat olivat aivan ihania 🙂 


Ensimmäisissä kuvissa oleva kvinoa/avocado-salaatti on ehdoton suosikkini, mutta myös kvinoa/kasvispilaf pinaatillla, avocadolla ja tempeh:llä maistui oikein herkulliselta! Jälkiruokakakku oli hyvää, mutta todella tuhti- jopa jaettuna! 

Jos olet matkalla Nyciin tai asut siellä, niin ehdottomasti testaamisen arvoinen paikka. Nam 🙂 

In this yummy organic vegetarian restaurant I’ve spent so many unforgettable lunches and dinners with my friends, school meetings, birthdays etc. On my last Nyc trip I met there my good finnish friend Katariina for dinner, and few days later my dear friend Andrea for lunch. 

Usually I always opt for the same dish; avocado/quinoa salad, which I did first, but thankfully I decided to try something different as well. Quinoa/vegetable pilaf with spinach and tempeh was so delish as well.

2 Comments

 1. Petra

  Mahtavaa… 🙂 Oon menossa Nykiin huhtikuussa eli kaikki vinkit on tervetulleita <3

  Reply
  • Heidi

   Oi ihanaa! Nyc on niin ihana 🙂 Suosittelen ehdottomasti käymään tässä ravintolassa ja varsinkin juuri tässä West Sidella olevassa. Sisustus on mukavampi, mutta ruoka tietenkin yhtä hyvää molemmissa! Pure Food & Wine on myös ihana, mutta hintataso huomattavasti korkeampi.

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *