Uusi Aamu- Uudet Mahdollisuudet

by | Mar 4, 2015 | Aamupala, Hyvinvointi, Lifestyle, Luokittelematon, Ruokavalio | 0 comments

 

DSC_5218

 

images-4

Today, do one little thing to take better care of YOURSELF <3

Mitä, jos aloittaisit nyt heti? Pieni aamulenkki, ravitseva aamiainen, tai jotain, mistä juuri sinä nautit? Mieti, mikä saa juuri sinut voimaan hyvin. Pienillä arjen valinnoilla on merkitystä. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus ja yksi positiivinen ajatus tai teko johtaa toiseen. Huomaatko?

Oma päiväni alkoi pienellä venyttelyhetkellä, jonka jälkeen sekoitin MSM-jauheesta, limestä ja vedestä aamunavaus juoman. MSM- jauhe on vesiliukoinen, orgaaninen rikkiyhdiste, joka on erinomainen mm. luuston, nivelten, lihaksiston sekä hiusten hyvinvoinnille. Pienen tauon jälkeen olen ottanut sen taas aamurutiineihini.

Aamupala on myös ehdoton, jota ilman päiväni ei lähde kunnolla käyntiin. Joskus se on tuorepuuro marjoilla, tuorepuristettu mehu, viher-tai marjasmoothie, viikonloppusin useimmiten munakas tai välillä chiapudding marjoilla, niin kuin esimerkiksi tänä aamuna. Myös kuppi kahvia kuuluu perusaamuuni. Aamutoimien jälkeen olen valmis päivän mahdollisuuksiin 🙂

Kevät ja kesä lähestyy nyt myös huimaa vauhtia. On vasta maaliskuun alku, mutta lumet ovat jo sulaneet ainakin täällä Helsingin seudulla! Ensi viikosta lähtien on onneksi luvattu auringonpaistetta 🙂 Mutta kaipaatko auringon lisäksi myös energiaa omaan arkeesi? Oletko valmis unohtamaan tekosyyt, kaivamaan tossut kaapista ja tarkistamaan omat ruokailutottumuksesi? Jo pienillä muutoksilla saadaan tuloksia aikaiseksi, jos vain itse olet valmis muutokseen.

Maaliskuun tarjouksena -15% Ravitsemus- ja PT paketeista. Ota yhteyttä ja varaa aika ilmaiseen konsultaatioon [email protected]. New You is waiting!

Aurinkoa harmaaseen päivään!

Heidi <3

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *