Viikko Instagramissa ja lukuvinkki!

by | May 20, 2015 | Lifestyle, Luokittelematon, Ruokavalio, Treeni, Uncategorized | 0 comments

kuva

 

Aamupalalla päivä käyntiin. Vaihtelu virkistää. Luomu soijajugurttia & turkkilaista, päällä marjoja, siemeniä ja banaania.

Päivät vierähtävät suurimmaksi osaksi treenattavien kanssa ulkona; TRX:ää, kahvakuulaa ja kehonpainotreeniä.

Lounasta vihdoin terassilla; eilen maistui lämmin tonnikala/halloumisalaatti pinaatti, avocado, kirsikkatomaattipedillä.

HCR:llä juoksutiimiläisten askel nousi kevyesti. Itse toimin kuvaajana ja kannustajana reitin varrella. Mukana tunnelmoimassa, eikä tapahtuman väliin jättäminen enää harmittanut- oikea ratkaisu, flunssassa ei kannata urheilla! Elinan ja Karoliinan fiiliksiä ja kisaraporttia blogeissa.

Aikaisia aamutreenejä, omista treeneistä on jo tosin aikaa, mutta toivottavasti taas pian! Lääkekuuri poskiontelontulehdukseen on onneksi alkanut jo purra.

Viikonloppuna herkuteltiin letuilla, marjoilla ja kookos/rahkavaahdolla 🙂 Nam! 

Somaticilla kuulatunnit jatkuvat vielä koko kesäkuun. 

Välipalana maistuvat marjat ja raakakranola- kotimaisia odotellessa <3  

Instagram @ heidionthego

Mielenkiintoista keskiviikkolukemista myös Patrig Borgin blogista“Dieettiloukussa. Tuttua sama ilmiö on myös painonhallinnassa. Jotain tehdään, vointi on hyvä ja tulosta tulee – mutta ajan kanssa syömistä ei pystytä ylläpitämään, jaksaminen heikentyy tai ahmimiset ja makeanhimot nostavat päätään. Ja sitten se painonhallinta ei enää toimikaan.” 

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *