Aamulenkki Lontoon sydämessä

by | May 11, 2014 | Asics, Juoksu, Lifestyle, Lontoo, Luokittelematon, Matkustaminen, Treeni | 0 comments

Terveisiä pilvisestä Lontoosta! Aamu alkoi reippaasti pitkin kaupungin puistoja kierrellen. Aamuvirkku ei saa nukuttua pitkään edes lomalla. Helpointa vetäistä tossut jalkaan ja nauttia kaupungin hiljaisista kaduista muiden vielä nukkuessa. 

Lontoon keskustassa on paljon kauniita ja vehreitä puistoja upeine kukkaistutuksineen mm. Hyde Park, Kensington Garden, Green Park ja St James Park. Puistot yhdistyvät kätevästi toisiinsa, eikä liikenteen vilinässä tarvitse juosta juuri ollenkaan. Puistoja kierrellen saa helposti tehtyä pidemmänkin lenkin ja samalla näkee myös nähtävyyksiä. 

Lenkkarit kulkevatkin aina lomilla mukana ja aina saa uutta irti jo ennestään tutuistakin paikoista. Lontoo on oiva matkakohde niille, jotka haluavat shoppailun, nähtävyyksien ja ravintoloiden ohella myös lenkkeillä. Tiesitkö muuten, että ainakin Lontoossa, Pariisissa ja Nycissä on mahdollista saada ohjattuja nähtävyyskierroksia lenkkeillen! Ihan superidea- kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Samaa ideaa olen suunnittelemassa Helsinkiinkin 🙂 
Aamulla testiin pääsivät uudet Asicsin DS neutral- juoksutossut. Ihanan kevyet ja sopivat jalkaani täydellisesti- bonusta vielä kirkkaasta väristä 🙂 

Tossu soveltuu hyvin neutraalille askeltajalle, mutta samaa tossua on saatavilla myös pronaatiotuella. Kannattaa aina kysyä neuvoa ammattilaiselta, jotta varmasti saat juuri omalle jalallesi sopivat tossut. Oikeilla tossuilla pystytään ennaltaehkäisemään mm. loukkaantumisia ja rasituksia. 
Greetings from cloudy London! My day started with a morning run around the parks, Hyde Park, Kensington Garden, Green Park… Can’t sleep late even on holidays! 


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *