GETTING READY- or not?

by | Mar 5, 2015 | Juoksu, Lifestyle, Luokittelematon, Treeni, Treenit, Uncategorized | 2 comments

kuva

 

Taas huomaan, kuinka aika menee nopeasti. Enää reilu viikko aikaa Leville lähtöön ja Arctic Tough Viking-kisaan. Fit on siellä mukana ja sain kunnian olla edustuskisailijana. Jaiks! Eilen heräsin siihen, kuinka alun innostuksen jälkeen olen täysin “unohtanut” kisaan valmistavan treenin, jota niin innokkaana suunnittelin tapahtumasta kuullessani.

Treeniä tietenkin tulee joka viikko, juoksua, kahvakuulaa, kehonpainotreeniä, joogaa ja mitä milloinkin, mutta suunnitelmissa olleet salitreenit leuanvetoineen ovat töiden ja muiden kiireiden ohessa jääneet olemattomiin. Tekosyitä osittain, tiedetään, mutta kisassa aionkin luottaa kestävyyteen ja juoksukuntooni 🙂 Mäki- ja intervallitreenejä on kuitenkin jo jonkin verran alla. Näillä mennään ja ennemmänhän kyseessä on kai kuitenkin huumorimielinen tapahtuma? Näin kirjoittelin ENNEN kuin kävin paremmin kurkkaamassa Tough Vikingin fecebook-sivuilta, mitä tuleman pitää. Huh huh! Aika rankkaa settiä on luvassa, ja kisan jälkeisen hiihtolenkin voin ehkä unohtaa jo heti kättelyssä…

Arctic-Tough-Viking-Levi-14.3.2015-Race-Map_NEW_PNG_High_Res

Rata on tosiaan vain viiden kilometrin mittainen, mutta koska matkalle mahtuu kaikkea, aina jääpalojen ja tukkien kannosta lumiramppeihin, tuntuu matka varmasti vitosta pidemmältä. Korkeuserojakin on ihan kiitettävästi, sillä reitti kulkee Levin eturinteellä. Heti radan alkumetreillä on jääkiekkojoukkue vastaanottamassa taklauksien kanssa, ja voin jo kuvitella itseni lentelemässä laidalta laidalle. Saa nähdä, kuinka mustelmilla tulen takaisin kotiin 😀 Pahin kaikista ahtaanpaikankammoiselle, on kuitenkin ryömiminen pimeän tunnelin läpi, josta ei kuulemma valoa ole näkyvissä :/ Kerran hissiin jumiin jääneenä, otan nykyään mieluummin portaat ja muutenkin välttelen ahtaita paikkoja.

Mutta katsotaan, mitä tuleman pitää, ja yllytyshulluna kaikista kauhukuvista huolimatta, odotan kisaa jo innolla 🙂 Matkan jälkeen olen varmasti taas uutta upeaa kokemusta rikkaampi. Ja hei, jos et ole lähdössä Leville, niin nyt olisi hyvä aika alkaa valmistautua syyskuussa Helsingissä järjestettävään Tough Viking- kisaan- nyt kun vielä on hyvin aikaa! Are you in?

heidionthego Instagramista voit käydä kurkkaamassa päivän treenivideon 🙂 

Heidi xx

2 Comments

 1. -Sanna

  Wow! Sulla on hyvä kunto ja mä oon varma pystyt piiskaamaan itseäsi melkoiseen suoritukseen. Tsemppiä ja hauskaa kisaa!

  Reply
  • Heidi

   Kiitos Sanaa,
   Varmasti tulee olemaan hauska kisa 🙂 Uskon, että kunto riittää, mutta täytyy ottaa sen verran iisisti, ettei vaan tuu loukkaantumisia 😀 Mukavaa viikonloppua 🙂

   Heidi

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *