Good Morning- HHM:n aamutreeneissä

by | May 27, 2015 | Aamulenkki, Aamupala, aamutreeni, HHM, Luokittelematon, Uncategorized | 0 comments

kuva kuva 4

kuva 1 kuva 3

kuva

 

Kello 6.00 heräsin aamulla kellon soittoon ja nopeiden aamutoimien jälkeen olinkin jo matkalla Eltsuun. Siellä odottivat Helsinki Half Marathon clubin vetäjät ja kello seitsemän aamutreenit. Ihana aurinkoinen aamu ja kevyt treeni herättelivät uuteen päivään ja samalla hoituivat treffit ystävien kanssa. Mikäs sen parempi kuin kuulumisien päivitys treenien lomassa. Jos aamuisin ei millään jaksaisi nousta sängystä ylös, niin sovi treenitreffit kaverin kanssa. Sovittuja treenejä ei halua yhtä helposti skipata, ja toinen voi aina tsempata toista, jos motivaatio on välillä hieman hakusessa.

Paikalle saapui yllättävän paljon innokkaita aamutreenaajia. Alkulämmittelynä hölkkäilimme stadionin lähimaastossa, jonka jälkeen siirryimme Eltsun yleisurheilukentälle tekemään tekniikka ja liikkuvuusharjoituksia. Sykkeitäkin saatiin kivasti nostettua reippailla veto-osuuksilla. Aamun väsymyksestä ei treenin jälkeen ollut enää tietoakaan. Ja kiva olla vaihteeksi myös itsekin ohjattavana 🙂 Juoksutekniikan hiomiseen olisi muutenkin kiva käyttää hieman enemmän aikaa. Huomaan, että varsinkin kovemmissa treeneissä lantio alkaa helposti kipata eteenpäin.

kuva kuva 2

 

Ennen aikaisia aamutreenejä syön yleensä vain jotain hyvin pientä; tänään se oli muutama appelsiinin siivu ja iso lasillinen vettä. Treenin jälkeen maistuivat kananmuna-avocadoleipä ja soijajugurtti marjoilla 🙂 Tästä oli mukava jatkaa töiden pariin!

Kiitos kuvista LAURA ja Katri:)

Heidi xx

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *